resto gent hip
7 x aparte restaurants in Gent.
OAK, Hoogstraat 167/001, 9000 Gent 3. Revue van chef Tom Mouton vroeger brasserie Fou DO in Gent en zijn vrouw Stephanie Depaepe. Dit restaurant in het centrum van Gent serveert small bites als voorgerecht zoals lekkere charcuterie en luxe-croques, klassieke salades en pastas samen met een uitgebreide selectie wijnen.
GASTON Rooftop Bar Restaurant.
Gent Jilles Beer Burgers.
Al nodigen de gezellige open haard en het houten interieur uit voor een avondje samen genieten. Voor elk wat wils in Gent. s Middags al een hongerke, maar geraak je niet tot bij ons? Deliveroo levert aan huis of op kantoor in Gent.
RestaurantDe Hipste Adresjes Van Gent De Hipste adresjes van Gent.
Jus is een nieuw restaurant in centrum Gent. Achter de blauwe gevel schuilt een kleine zaak van Michiel Oyen Griet De Kesel, waar ze zonder extra personeel de klant willen laten genieten van typische gerechten uit de Belgische. Geopend sinds begin mei 2019 in Serpentstraat 11.
brunch De Hipste adresjes van Gent.
Re-Vive en DIFT zijn op dit ogenblik volop aan het werk om dit voormalige kantoorgebouw in hartje Gent om te toveren tot een nieuwe bruisende buurt in Gent. Een mix van craft, art, design, mode en natuurlijk wonen zullen van WATT.
Restaurant Vrijmoed.
9000 Gent, Belgium. 32 9 279 99 77. BE 0501 644 705. You must have JavaScript enabled to use this form. Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief. xml version1.0" encodingutf-8? xml version1.0" encodingutf-8? xml version1.0" encodingutf-8? 2020 Restaurant Vrijmoed Footer.
Orval-restaurant en meeting center in centrum Gent De Abt.
Back to the top. Orval-restaurant en meeting center in centrum Gent De Abt. Over De Abt. Search for: Type and hit enter. Over De Abt. In de schaduw van de Sint-Baafskathedraal in hartje Gent ligt De Abt. Een pand waar maar één label bij past: uniek. Enerzijds is er de rijke. geschiedenis en de nauwe link met de abdij van Orval. Maar daarnaast is De Abt. ook het enige Orval-restaurant in Vlaanderen, een gezellige ontmoetingsplaats.
Italiaans restaurant in Gent Osteria Delicati.
Het wijst op een plaats waar men kan genieten van een lekker glaasje wijn, maar ook een lekker hapje kan eten: eenvoudige, maar authentieke Italiaanse gerechten. Dit is dan ook de missie van Osteria Delicati: de échte, traditionele, Italiaanse keuken op de kaart zetten in Gent.
Roots Gent Be-Gusto.
Last updated by begusto at 27/01/2016. Category: Be-Gusto, BE-Oost-Vlaanderen, Be-Out: België Tags: Kim Devisschere, Nele Victoor, online reserveren, Patershol Gent, Restaurant Gent, Roots. 2 Responses to Roots Gent. christophe d says.: 24/01/2016 at 1138.: hmmmm deze beoordeling vraagt gewoon om het restaurant uit te testen!
HOTSPOTS: dit zijn 5 van de leukste eetplekjes van Gent.
Dendermondsesteenweg 78, 9000 Gent. Diner ma-vr 17-01u / Lunch do-vrij 12-14u / zat zon gesloten. Chef-kok Kobe Desramaults opende vlakbij het Zuid in de oude Superette Edwin De Superette. Een bakker/brood en pizzarestaurant. Het zuurdesembrood is de absolute ster van het restaurant.
Café René Eetcafé Gent.
Hieronder vindt u onze weeksuggesties, deze kunnen enkel koud afgehaald worden EN zijn enkel verkrijgbaar na reservatie. Bestellen kan tot 18u voor afhaling de dag nadien, afhalingen op zondag bestellen tot vrijdag 18u. AFHALEN op donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag van 16u tot 20u.
Home Lof Restaurant, Ghent.
Kom samen met vrienden, familie of collegas in het inmiddels welbekende LOF Restaurant. Hier creëren chef Hannes Vandebotermet en zijn team culinaire gerechten, naar het gastro-bar concept dat is ontwikkeld met sterrenchef Ron Blaauw. Boek een culinaire overnachting in Pillows Gent en geniet van de gerechten van LOF Restaurant.

Kontaktieren Sie Uns

Mehr Ergebnisse für resto gent hip