feestzaal afhuren
Zaalverhuur Gemeente Merchtem.
WZC Ter Stelten. Menu's' sociaal restaurant. Stuur een kaartje naar een bewoner. Ik wil iets organiseren. Huis van het Kind. Wandel en fietsroutes. Agenda's' en besluiten bestuursorganen. Raad voor Maatschappelijk Welzijn. Ik wil iets organiseren. Gemeentelijke Feestzaal Brussegem. Gemeentelijke feestzaal Hamme.
Zaalverhuur Grimbergen Grimbergen.
Foto zaal 2 gelijkvloers 50 personen. Foto zaal 4 1ste verdieping 50 personen. Foto zaal 5 1ste verdieping 20 personen. Feestzaal Verbrande Brug, Vaartstraat z/n, 1850 Grimbergen. Feestzaal Borgt, Gebroeders Belstraat z/n, 1853 Grimbergen. Feestzaal Singel, Singel 57, 1853 Grimbergen.
zaalverhuur-info.be Alle zaalverhuurders in Kortrijk op één plek.
Alsook voor een vergadering, workshop. Vlasbloemstraat 8, ingelmunster. Feestzaal De Slekke. Waarom is Feestzaal De Slekke de beste keuze voor u? Een bekend jeugdhuis in Kortrijk is omgetoverd tot een prachtige feestzaal met bar, danszaal met licht en. Doorniksewijk 179, Kortrijk.
Zaal huren Feestzaal, Trouwlocatie, Vergaderzaal voor familiefeest, bruiloft en vergadering.
Of het nu gaat om een zaal met of zonder catering, alles is mogelijk van bedrijfsfeesten tot marokaanse, turkse bruiloften of recepties alles kan en alles is geheel naar uw wens in te vullen. Meer informatie Plaats mijn zaal hier.
Een zaal huren Westrand Cultuurcentrum Dilbeek.
Je kan vrijblijvend informeren naar de tarieven via 02 466 20 30 of zaalhuur@westrand.be. Om de beschikbaarheid van een locatie na te gaan, neem je contact op met de balie via 02 466 20 30 of zaalhuur@westrand.be. De zaal reserveren.
Zaalverhuur.
Dat betekent dat onze zaalverhuur en het gebruik van repetitiepaviljoenen en DoKa's' tot nader order zijn opgeschort. STUK beschikt over diverse zalen die afzonderlijk of gezamenlijk kunnen afgehuurd worden voor privé en publieke activiteiten. De voorbije jaren werden deze zalen onder meer gebruikt voor congressen, lezingen, debatten, presentaties, personeelsactiviteiten en recepties. Door de opgelegde corona maatregelen gelden de hieronder vermelde capaciteiten tijdelijk niet meer. Ook is het helaas tijdelijk niet mogelijk om alle soorten activiteiten te organiseren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle up-to-date info. We garanderen wel dat alle activiteiten die in STUK doorgaan volledig corona proof verlopen. VERGADERINGEN, SEMINARIES, PRESENTATIES, DEBATTEN. Alle zalen beschikken over draadloos internet en basismeubilair. Bijkomende tafels en stoelen kunnen via STUK gehuurd worden. Tenzij anders aangegeven beschikken deze ruimtes niet over een technische uitrusting. Contact: Margaux Janssens 016 320 300 of via dit aanvraagformulier. Alle afname van drank en catering dient te gebeuren via het STUKcafé, waarbij diverse formules worden aangeboden voor koffiebuffetten, broodjeslunches, buffetcatering en recepties. Voor activiteiten georganiseerd door officieel aan de KU Leuven verbonden organisaties geldt er een kortingstarief.
Feestzaal, Locaties, Loft, Villa voor Feest en Event OneHouseStand.
HUUR EEN FEESTZAAL, RESERVEER EEN TRAITEUR EN DIENSTEN VOOR UW EVENT. ZOEKEN BEKIJK ALLE LOCATIES. Veel bedrijven gebruiken OneHouseStand elke maand. Ontdek onze gloednieuwe feestlocaties. In de villa van Sarah. vanaf 80 /uur 550 /dag. In de boerderij van Kim. vanaf 40 /uur 300 /dag. In de studio van Diego. vanaf 130 /uur 1000 /dag. In de loft van Veerle. vanaf 120 /uur 850 /dag. In de studio van Jean-Francois. vanaf 120 /uur 850 /dag. In het huis van Eric IV. vanaf 110 /uur 750 /dag. In de studio van Koenraad. vanaf 120 /uur 850 /dag. In het huis van Ines. vanaf 160 /uur 1100 /dag. In het huis van Joke. vanaf 100 /uur 700 /dag. Hoe werkt het. Vind de perfecte locatie. Een loft, villa penthouse, galerij. Vind de perfecte locaties in Brussel, Antwerpen, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant. We hebben wat u nodig hebt. Kies de extra's.' Ontdek onze partners en vind een cateraar, materiaal en animaties voor uw evenement.
Feestzaal huren Technopolis.
Huur eens een feestzaal in Technopolis! Vraag een offerte aan. Je wil je feest laten doorgaan op een unieke feestlocatie en je bent nog op zoek naar de geknipte feestzaal? Dan ben je in Technopolis in Mechelen aan het juiste adres!
Zaalverhuur BELvue.
Vanaf de twaalfde eeuw hebben de verschillende koningen de oorspronkelijke versterkte burcht omgebouwd tot een luxueus paleis om in te wonen. Dat paleis was een van de mooiste in heel Europa en een van de belangrijkste verblijfplaatsen van Keizer Karel.
KOLLER FEESTZAAL Sporting Lokeren.
De Koller Feestzaal, het recent gerenoveerde paradepaardje van het Daknamstadion, is de perfecte locatie voor ieder evenement. Alle ingrediënten zijn aanwezig om van uw evenement een spetterend succes te maken. Totale oppervlakte: 720 vierkante meter. Voorzieningen: verplaatsbaar meubilair, ruime keuken, 2 togen met tapinstallaties, cocktailbar, artiestenruimte, beamer projectiemuur, geluidsinstallatie.
U huurt een feestzaal. Zorg voor een goede verzekering AG Insurance.
Laatste Wijziging: 13 maart 2015. Ik huur een zaal voor een familiefeest. Welke verzekering moet ik nemen? De lente is weer in het land, tijd voor een familiefeest, huwelijksfeest, communie, Bar/Bat Mitsva. U hebt een leuke feestzaal gevonden, de uitnodigingen naar familie en vrienden zijn verstuurd, de traiteur ligt vast.,
Zaalverhuur Gemeente Beveren.
Home Inwoners Vrije Tijd Verenigingen. Verenigingen en particulieren kunnen bij de gemeente een zaal huren voor tentoonstellingen, workshops, vergaderingen, vorming, kooklessen, repetities, muziekuitvoeringen. De gemeente Beveren heeft een uitgebreide infrastructuur voor organisatie van allerhande activiteiten. In elke deelgemeente is een goed uitgebouwd ontmoetingscentrum beschikbaar.

Kontaktieren Sie Uns

Ergebnisse für feestzaal afhuren