feestzaal te huur
t Pelterke KLEINE FEESTZAAL.
Hij is geschikt voor allerhande gelegenheden zoals verjaardagsfeestjes, babyborrels, huwelijksverjaardagen, koffietafels, seminaries, clubfeesten, familiefeesten, eetdagen, De maximale capaciteit is 70 personen. Deze zaal doet tevens dienst als polyvalente zaal voor de activiteiten van bivakgroepen. voor verdere verplichtingen verwijzen we u naar het huishoudelijk reglement voor het huren van deze zaal, verkrijgbaar op het secretariaat, in de cafetaria en onderaan deze website bij Contact." Volledig uitgeruste keuken. Bij de feestzaal hoort ook een industriële keuken met afwasmachine, steamer, 8 gaspitten, braadplaat en een dubbele frietketel. Het nodige keukengerief is eveneens voorzien. Alle materialen zoals kookpotten en kookgerief is aanwezig. Tevens is er voor meer dan voldoende mensen servies en bestek voorzien. Keukenhanddoeken dient u echter zelf mee te brengen. Er is een ruime keuze aan dranken zie lijst onderaan, de prijzen zijn uiterst betaalbaar. Wel dient u alle dranken van t Pelterke af te nemen. De keuze van traiteur is echter vrij.
Fabrik De Smaakfabriek.
Onze feestzaal FABRIK bestaat uit een veelzijdige ruimte midden in de stroopfabriek. De zaal is geschikt voor allerlei activiteiten. Van lezingen en workshops tot concerten en privéfeesten. Ze heeft een industrieel karakter en een authentieke look. De basisvoorzieningen zijn aanwezig en is door haar multifunctionele opbouw, toch makkelijk aan te passen op maat van uw evenement.
Ten Eekhout Feestzaal vakantiehoeve.
Onze feestzaal is ENKEL beschikbaar voor privéfeesten waar GEEN inkom gevraagd wordt. De historische stalling uit 1876 werd omgebouwd tot een multifunctioneel. Bij ten Eekhout vergadert u in alle rust in onze ontmoetingsruimte in een. We hebben alles in huis om van uw feest een spetterende gebeurtenis en. Op het kindvriendelijk domein van ten Eekhout kunt u terecht voor uw babyborrels, communiefeesten, vergaderingen, recepties., We beschikken over voldoende accomodatie en parking om uw gelegenheid tot in de puntjes te laten verlopen.
Feestzalen voor Feest en Event in Hoegaarden OneHouseStand.
MIJN WONING VERHUREN. FEESTZALEN TE HUUR VOOR EVENEMENTEN in Hoegaarden. HUUR EEN FEESTZAAL, RESERVEER EEN TRAITEUR EN DIENSTEN VOOR UW EVENT IN Hoegaarden. Garden Party locatie. Locatie voor diner en lunch. Locatie voor film shoot. Locatie voor fotoshoot. Locatie voor Kerstdiner.
Zalen, restaurants en geprivatiseerde bars.
Huwelijk Bedrijfsfeest Verjaardagsfeest Vergadering Business vergadering Seminar Business seminar Conferentie/ Congres Business conferentie Doopsel Communie, Bar Mitswa, Lentefeest Begrafenis Concert/ Spektakel Privé-avond Publieke avond Salon/ Beurs/ Tentoonstelling. Vaste traiteur Lijst met aanvaarde traiteurs Vrije keuze van traiteur Plaatselijk restaurant. Cocktail/ aperitief Diner aan tafel Walkingdinner Dansavond Vergadering/ Seminar. Board Room Opstelling in U-vorm classe theatre Auditorium. Board Room Opstelling in U-vorm classe theatre Auditorium. Concert/ Spektakel salon / beurs / tentoonstelling m. Logies ter plekke. Aantal slaapkamers Aantal bedden. Prijs inclusief btw. Dag Dag avond Avond 1/2 dag Uur. Kasteel Abdij Prestigieuze locatie Hoeve/huis met karakter Ongewone locatie Traditionele zaal Feestzaal Hotel Hal Coworking ruimte Business Center.
Feestzalen.
Dit omvat ook het poetsen van de zaal, de normale aankleding inclusief tafelrokken en stoelhoezen, verse bloemen en kaarsjes. De all-in huurprijs voor het volledige complex bedraagt 450 euro. DJ en beamer. Onze zaal is uitgerust met een professionele geluidsinstallatie, te huur voor 250 euro zonder DJ en 450 euro met DJ.
Te huur feestzaal Trovit.
De horecazaak is op dit moment ingericht als restaurant met bijbehorende feestzaal. 2dehands 21 u 47 minuten geleden. Feestzaal met Keuken te huur. 2100, Deurne, Bevekom, Provincie Waals-Brabant. Beste, wij verhuuren de volledige pand met de Feestzal onder de feestzaal is een grote keuken.
Polyvalente zaal de Waai CC De Werft.
Polyvalente zaal de Waai. De Polyvalente zaal De Waai biedt plaats aan 999 personen en is voorzien van een moderne stevige toog. Naast de klassieke fuifopstelling kan je ook opteren voor een zaalopstelling aan tafels, maar dan daalt de capaciteit.
Feestzaal in Aalst vanaf 20 tot 1000 personen.
Een kasteel of een andere bijzondere plek waar uw collegas tijdens een bedrijfsfeest nog lang van zullen smullen? Een klein en gezellig feestzaaltje Aalst waar maximaal een 50 mensen inpassen zodat uw verjaardag gezellig en knus zal zijn. Voor welke feestzaal Aalst u ook gaat, we wensen u enorm veel plezier toe. Bekijk ook eens ons vergaderzaal Aalst of trouwzaal Aalst aanbod. Feestzaal in of rondom het centrum van Aalst. Zoekt u een feestzaal voor een bruiloft, particulier feest of een zakelijke gelegenheid? Is het van belang dat deze locatie in of rondom het centrum van Aalst ligt? De volgende stap is uiteraard het checken van de beschikbaarheid voor uw event. Al deze elementen kunnen zorgen voor een flinke uitdaging. Laat ons u dan inspireren en helpen bij deze uitdaging. Nadat u uw eisen en wensen heeft achtergelaten gaan we binnen ons omvangrijke netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestzalen. We verzoeken deze locaties contact te zoeken en meer informatie te sturen.
Zaalzoeker Stad Genk.
Je bespreekt dit best rechtstreeks met de uitbater. Beschikbare zalen in Genk. ACLI LIMBURG I Carbonari toegankelijk voor personen met een beperking. AFI Winterslag Papa Cervi toegankelijk voor personen met een beperking. Alternatief vzw toegankelijk voor personen met een beperking. Anatolia Zaal met commerciële inslag. Arcade Alpha en Beta hal toegankelijk voor personen met een beperking. Balance danszaal toegankelijk voor personen met een beperking. Balance Gymhal toegankelijk voor personen met een beperking. Balance vechtsportzaal toegankelijk voor personen met een beperking. Bibliotheek De Ontdekking/Het Portaal toegankelijk voor personen met een beperking. BRUNCHIE Zaal met commerciële inslag. Buitensportterreinen SportinGenk Park toegankelijk voor personen met een beperking. Buurthuis Passerel toegankelijk voor personen met een beperking. Buurthuis Sledderlo toegankelijk voor personen met een beperking. Cars GD PARO toegankelijk voor personen met een beperking. Casa Papa Giovanni. Casino Modern Schouwburg/Cafetaria/Tentoonstellingsruimte toegankelijk voor personen met een beperking. C-mine diverse huurfaciliteiten toegankelijk voor personen met een beperking. Cosmodrome Kattevennen toegankelijk voor personen met een beperking. De Crypte Ontmoetingscentrum toegankelijk voor personen met een beperking. De Flèèketaer Feestzaal toegankelijk voor personen met een beperking.
Zalenzoeker Stad Gent.
Wil je een activiteit organiseren als privé-persoon, vereniging, stadsdienst of onderneming en ben je op zoek naar een zaal? Ontdek het aanbod stadszalen en privézalen in Gent via de zalenzoeker. Hoe werkt het? Iedereen kan zoeken in ons aanbod via de zalenzoeker. Klik op een zaal om meer informatie te zien.
Feestzaal van Cheval Blanc Voorstellingszaal in Bischheim.
Houten chalets, stacaravans en camping pods te huur. Gezinnen en groepen welkom, huisdieren welkom. Sanitair modern, groot gebied van sport en spel, barbecue toegelaten. Ligt op 25 km de Feestzaal van Cheval Blanc. Alle campings rond de Feestzaal van Cheval Blanc.

Kontaktieren Sie Uns

Mehr Ergebnisse für feestzaal te huur