restaurant zuid gent
IIS7.
De Orchidee Thai Wok in Gent.
In restaurant de Orchidee kan u uw verse Thaïse wok ook meenemen.: Ofwel komt u zelf uw gerecht samenstellen en wacht U even in het restaurant totdat de wok klaar is. Ofwel belt u uw bestelling door op het telefoonnummer 09 224 40 49.
De Superette.
Taxi's' Restaurant.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Cochon De Luxe Beste Restaurant ter wereld.
Cochon De Luxe. ik wil een tafel dé menu ego-momentje instagram praktisch t is voor nen bon ik wil een tafel. Brabantdam 113, 9000 Gent 09 336 16 72 info@cochondeluxe.be. Cochon De Luxe. U kan bovenop onze online cadeaubon nog steeds in het restaurant een handgeschreven cadeaubon komen ophalen.,
BASTA GEWOON LEKKER DAARMEE BASTA!
Basta Resto is een restaurant, hoofdzakelijk Mediterraans geinspireerde fusion keuken met hip design en een vriendelijke sfeer. Onze decoratie heeft Scandinavische invloeden met trendy design stoelen, gecombineerd met wit eikenhout en veel groen. Dit zorgt voor een ruime en heldere diner ervaring met onze open keuken. We focussen op heerlijk, vers en gezond eten met gastvrijheid opgediend. Opdat we u niet zullen teleurstellen, is het onze prioriteit om de hoogste kwaliteit te behouden en de nieuwste voedingstrends en dynamieken van fusion keuken te volgend. We geloven dat onze muziek je zal opliften, terwijl onze heerlijke maaltijden ervoor streven om jullie hoge verwachtingen te vervullen. We importeren onze wijn van geselecteerde producenten zoals een van de meest prachtige valleien Valpolicella" SalvaTerra van Verona/Italië. Met trots serveren we onze Amarone SalvaTerra 2009 die de gouden beker won op het Berlijn Wijn Festival dit jaar. Onze huiswijnen behoren tot de best smakende wijnen. De Pinot Grigio als witte huiswijn, als rode wijn Falia Valpolicella Salvaterra en natuurlijk onze heerlijke rosé Chiaretto. Betere huiswijnen kan je niet vinden in Gent.
Lidl opent studentenrestaurant in Gent tijdens blokperiode.
Tijdens de komende blok en examenperiode opent Lidl aan het Woodrow Wilsonplein t Zuid in Gent Straffe Kost, een pop-up-restaurant met verse, gezonde producten aan zeer democratische prijzen. Het restaurant zal alle dagen open zijn vanaf woensdag 23/05 tot zaterdag 23/06 en dat s ochtends, s middags en s avonds.
De 10 beste restaurants in de buurt van Shopping Gent Zuid.
Beste eetgelegenheden in de buurt van Shopping Gent Zuid. Restaurants in Gent. Restaurants in de buurt van Shopping Gent Zuid. Restaurants in de buurt van Shopping Gent Zuid. Woodrow Wilsonplein 4, Gent 9000, België. Lees beoordelingen van Shopping Gent Zuid. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken.
Michelin Restaurants Gent: Gids van de beste restaurants van Gent.
Alle Michelin restaurants in Gent: sterrenrestaurants in Gent en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Gent. Alles van ViaMichelin: Gent. Toeristische bezienswaardigheden Gent.
Restaurant Faimfatale.
NEST De Hipste adresjes van Gent.
Geopend vanaf 2 juni 2017 in de oude stadsbibliotheek Zuid Graaf Van Vlaanderenplein 40. NEST is een nieuwe tijdelijke creatieve ontmoetingsplaats, vol pop-ups, startende bedrijfjes en evenementen. Meer dan 70 initiatiefnemers verzamelen zich in de oude stadsbibliotheek in Gent. Samen vormen ze NEST tot 31 december 2017 en zorgen ze voor een tijdelijke ingevuld programma.

Kontaktieren Sie Uns

Mehr Ergebnisse für restaurant zuid gent