gent
Poëzieroutes Poëziecentrum.
Bekijk en download de brochure hier digitaal. De Gentse Poëzieroute is een initiatief van Motte Claus, Poëziecentrum vzw, in samenwerking met vzw Gent 1500-2000, Honest Arts Movement en het Noordstarfonds. Op pad met Meneer Maurice. De Maurice Maeterlinckwandeling volgt de sporen van Maurice Maeterlinck in de Gentse binnenstad.
GWF2020 geannuleerd.
We bedachten samen met de stad Gent een Corona-proof Gentse Winterfeesten uit. Alles in één vingerknip van tafel. Een ding is zeker, we komen terug met een nog betere en een nog mooiere kerstmarkt dan de voorbije jaren. Hou dus moed, bescherm elkaar en help het virus in te dijken! Er is echter wel nog heel wat te beleven in Gent in de winter, Klik hier.
De 10 beste hotels in Gent, België Prijzen vanaf 55.
Holiday Inn Gent Expo. Hotel in Gent. Het Holiday Inn Gent Expo ligt op een gunstige locatie naast Flanders Expo en Ikea. Het hotel is geheel voorzien van gratis WiFi en vast internet en heeft een restaurant, een bar en een fitnessruimte. Good connection to the city center by tram 3 minutes walking from the hotel Nice restaurant for. Toon meer Toon minder. 76, Goed 1.977 beoordelingen. Hotel in Stationsbuurt Noord, Gent. Het Europahotel ligt aan de rivier de Leie in Gent, op 12 minuten wandelen van treinstation Sint Pieter en op 10 minuten rijden van het historische centrum van de stad, met het Belfort van Gent en de. Clean, fair priced, friendly staff, perfectly located! Toon meer Toon minder. 79, Goed 1.148 beoordelingen. Hotel in Stationsbuurt-Zuid, Gent. Hotel Adoma is een 3-sterrenhotel op 500 meter van treinstation St-Pieters. De moderne kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv. Clean rooms, friendly and helpful staff. A quick walk to the main station. Toon meer Toon minder. 78, Goed 823 beoordelingen. Hotels in het centrum van Gent. Best Western Hotel Chamade. Hotel in Stationsbuurt Noord, Gent.
Toerisme Gent toeristische bezienswaardigheden ViaMichelin.
Toerisme Gent: de selectie van Michelin, inclusief toeristische bezienswaardigheden met sterren, en onze toeristische tips voor een bezoek aan de mooiste plekken van Gent. Alles van ViaMichelin: Gent. Toeristische bezienswaardigheden Gent. Route voor Gent Antwerpen. Route voor Gent Bruxelles. Route voor Gent Rijsel.
Stad Gent @Stadgent Twitter.
Stad Gent Verified account @ Stadgent Jul 28. Copy link to Tweet. Nu heel wat Gentenaars de zomervakantie in eigen stad doorbrengen, zorgt de Stad voor 130 losse, olijfgroene parkstoelen, verdeeld over twee parken: het Koning Albertpark en het Coyendanspark.
Gent Wikipedia.
Sinds het succes van de Vlaamse televisieserie Flikken werd het evenement rond dit programma georganiseerd en lokte na enige jaren ruim honderdduizend bezoekers. Aan het eind van het jaar wordt een kerstmarkt gehouden op het Sint-Baafsplein. Ook organiseert het Koninklijk Muziekverbond dan het Kerst-Koren-Festival, waarbij een groot aantal koren in de stad optreedt. In 2011, tijdens het laatste weekend van januari, werd het eerste lichtfestival georganiseerd. Op verschillende locaties in de binnenstad worden verschillende artistieke werken met licht getoond of vormen historische gebouwen het decor voor een verrassend klank en lichtspektakel. De stad kreeg 200.000 bezoekers gespreid over drie dagen. In 2012 kwam er een tweede editie die vier dagen duurde. 11 De stad besloot daarna het evenement pas om de drie jaar te organiseren. De poëzieroute is een vaste wandeltocht langs 18 gedichten in de Gentse binnenstad. Eens in de vijf jaar vinden in het voorjaar De Floraliën, een tentoonstelling van bloemen en planten plaats. Media bewerken brontekst bewerken. Zen FM radio. Radio Roeland lokale radio. Urgent.fm lokale jongerenradio. Gent op televisie en in de film bewerken brontekst bewerken.
Rederij De Gentenaer Bootjes Boottochten Gent rondvaart.
45 verschillende programma's.' Van Eyck specials Boottochten Boottochten met hapje en drankje Boottochten met activiteiten Boottochten Boottochten met hapje en drankje Boottochten met degustatie Boottochten en tafelen Boottochten met activiteiten Volledig dagprogramma Scholen Floraliën Gent 2020 World Choir Games 2020 Gentse Feesten programma Gent klassiek Organisatie Events en Feesten Varen en genieten Rondvaarten met proeverij bezoeken Gent Culinair.
Gent Smaakt Culinair Festival onder de Stadshal in Gent.
De Gentenaar Nieuws uit Gent Het Nieuwsblad.
Buurt koopt huis voor vluchtelingengezin: We wilden een concreet antwoord bieden op de woonnood voor vluchtelingen in Gent. Leegstaand dierenasiel in Citadelpark krijgt nieuwe invulling: Hier zijn buurtbewoners bij gebaat. Te scheef of niet? Ruzie over boom op de Coupure woedt tot op bureau van Vlaamse minister. Heb je nieuws uit Gent?
Tickets kopen in Gent ticketsgent.be.
15 januari 2021 2000.: Doe de groeten aan de ganzen. 17 januari 2021 1500.: 5 februari 2021 2000.: Maandag Vrijdag van 10.00 tot 18.00. Zaterdag van 14.00 tot 18.00. Gesloten op zondag. Vestigingsadres: Biezekapelstraat 5 9000 Gent. Bezoekadres: Sint Baafsplein 17 9000 Gent.
Fair Trade in Gent? Ontdek hier alles! Gent Fair Trade.
Ontdek hier hoe ze uitpakken met leuke, lokale en vernieuwende initiatieven. Gent Fair Trade, dat is eerlijke handel in goed gezelschap. Stad Gent en Oxfam Wereldwinkel Gent-Centrum zetten Fair Trade op de kaart, samen met een brede groep partners. Meld een hotspot.
WDP bouwt megadistributiecentrum in Gent De Tijd.
WDP bouwt megadistributiecentrum in Gent. WDP bouwt een multimodaal distributiecentrum van 150.000 vierkante meter in de haven van Gent. De Belgische retailers X2O Badkamers, Overstock Home en Overstock Garden van de groep Legio van de discrete West-Vlaamse ondernemer Jan Ollevier gaan er onder één dak wonen.

Kontaktieren Sie Uns

Mehr Ergebnisse für gent