feestzaal
Feestzaal Schaffen Vleugt Stad Diest.
Feestzaal Schaffen Vleugt. Feestzaal Schaffen Vleugt. Een leuke feestzaal huren in Schaffen-Vleugt kan voor heel wat activiteiten.: De feestzaal heeft een capaciteit van 140 personen voor vergaderingen, feesten. en is uitgerust met een keuken en een sanitaire installatie. Wie kan de zaal huren?
Feestzaal bij Mechelen, Sint-Niklaas, Dendermonde of Brussel? Hof van Boeres, Londerzeel.
onze Groene Long op wandelafstand. een ruime binnenkoer: een ideale afgesloten ruimte voor spelende kinderen met plaats voor een springkasteel. Bekijk onze foto's.' Contacteer ons voor het bekijken van onze feestzaal. Wij maken graag tijd voor een inleidend gesprek en rondleiding.
Feestzaal t Molenhof Zwijnaarde.
Fax 09 222 80 66. Feestzaal t Molenhof te Zwijnaarde. Zoekt u een perfecte gelegenheid voor uw feest, evenement of vergadering? Feestzaal t Molenhof biedt een elegante en sfeervolle omkadering in combinatie met een lekkere keuken en vriendelijke correcte bediening.
Feestzaal Le Plat Pays.
Le Plat Pays is een familiebedrijf dat 15 jaar geleden werd opgericht in Zandvoorde West-Vlaanderen. Wij verhuren een prachtige feestzaal in een landelijke omgeving waar verschillende soorten feesten kunnen doorgaan. Daarnaast zorgen wij voor een culinaire ervaring met kwaliteitsproducten, aan een betaalbare prijs.
Feestzaal De Groene Wilg.
Wij beschikken over een ruime feestzaal die wij afhankelijk van uw aantal gasten/festiviteit kunnen opsplitsen in een grote en een kleinere feestzaal. Iedere zaal is ingericht met een eigen ingang en apart sanitair, bij mooi weer kan elke zaal beschikken over een eigen plaatsje in de tuin voor uw receptie.
FEESTZAAL Limburghal.
De stijlvolle en gezellige feestzaal van De Limburghal geeft je uitgebreid de mogelijkheid om je feest in te kleden zoals je zelf wil! Het aantal gasten is afhankelijk van de zaalopstelling. We verwelkomen je graag om alle mogelijkheden te bespreken.
Feestzalen Ontdek de beste feestzalen op House of Weddings.
Serre / Oranjerie. Vrij van catering. Dansfeest tot laat. Toegankelijk voor mindervaliden. Landingsplaats voor helikopter. Landingsplaats voor luchtballon. Hof ten Damme. Hof ten Laere. Stadsbrouwerij De Koninck. Salons De Groene Jager. Château de Redon. L Abbaye de La Ramée. Hove van Herpelgem. Auberge du Pêcheur. Domaine des Escaunes. Kasteel van Terhulpen. Felix Food Klub. KAS Kunst aan de Stroom. Van der Valk hotel Beveren. Hof ten Steen. Kasteel van Brasschaat. Kasteel den Brandt. Villa Zwart Goud. La Butte aux Bois. Le Sanglier des Ardennes, Durbuy. Palais de Plume. Kasteel Te Lake. Botanic Sanctuary Antwerp. Le Grand Salon. Five Nations Golf Club Hotel. Hoeve De Blauwpoorte. De Stal Wervik. Het Goed van Gothem. Huis Van Wonterghem. Château De Mirwart. Domein t Eikennest. La Ferme des Templiers. Hof ter Delft. Alix Table Jardin d'Amis.' Maison de la Poste. Ostend Sea P'lace.' The Red Penguin. t Goed Quaethem. Les Comtes de Méan. Hof van Nassau. Kasteel van Leeuwergem. De Lozen Boer. La Ferme de Balingue. Salons Saint Germain. Ontdek op House of Weddings de beste feestzalen in.: Antwerpen Brussel Oost-Vlaanderen West-Vlaanderen Limburg Vlaams-Brabant. Waals-Brabant Henegouwen Luik Luxemburg. Kasteel Schuur Historische locatie Brouwerij Industriële feestzaal Moderne feestzaal.
Prachtige feestzaal in Gent voor een exclusief trouwfeest Salons Carlos Quinto.
Bij het huren van een trouwzaal in Gent op een mooie trouwlocatie in Gent voor jullie trouwfeest kan het ook interessant zijn in welke mate een samenwerking voorzien of mogelijk is met professionals zoals een traiteur, een geluidstechnicus, keukenpersoneel en zaalpersoneel. De perfecte feestzaal in Gent voor jullie trouwfeest kiezen.
feestzaal t Sjèèpke Bree.
feestzaal t Sjèèpke. feestzaal t Sjèèpke. t Sjèèpke is de nieuwe naam van de witte zaal in het sport en speelpark Boneput en heeft een capaciteit van 70 personen. Gezien de ligging is deze zaal een ideale locatie voor feesten met kinderen.
Home Feestzaal Elysee.
Feestzaal 2 Elysee. Feestzaal 3 Elysee. Feestzaal 4 Elysee. Feestzaal 5 Elysee. AFHAAL WARME GERECHTEN 01/11/2020 2000.: U bevindt zich hier.: Feestzalen Elysee Genk. In Genk, net buiten het centrum, ligt feestzalencomplex ELYSEE. Elysee heeft als troeven een buffet restaurant en een ruime keuze aan feestzalen van 10 tot 650 personen.
Feestzalen Corsendonks Hof.
Feestzalen De stijlvolle brasserie Corsendonks Hof opende haar deuren in 1983 en werd al snel uitgebreid met verschillende prachtige feeestzalen. Feestzalen De stijlvolle brasserie Corsendonks Hof opende haar deuren in 1983 en werd al snel uitgebreid met verschillende prachtige feeestzalen.
Unieke feestzaal in Antwerpen bij Domein Park West.
Feesten doe je in de prachtige aparte zaal of in één van de verzorgde boomgaarden die zich uitstrekken over het domein. Tal van formules worden tot in de puntjes verzorgd om van jouw bedrijfs of familiefeest een topbeleving te maken.

Kontaktieren Sie Uns

Suche nach feestzaal