feestzaal voor verjaardag
Feestzaal.
Onze grote feestzaal en bar kan gehuurd worden voor allerhande evenementen. Het gebruik van onze grote zonneterras is inbegrepen. Huur met barbediening vanaf start tot 03.00u. Organisator feest/bijeenkomst is KRB-lid: 12500., Organisator feest/bijeenkomst is geen KRB-lid: 17500., Na 03.00 uur wordt de huurprijs verhoogd met 4000/u., Opruiming / afrekening / waarborg. Opruiming en reiniging. Opruimen en reinigen zaal indien door uitbater uitgevoerd: 5000., Indien de zaal in dezelfde staat wordt verlaten als die werd ter beschikking gesteld, wordt geen opruimings en reinigingskost aangerekend. Uiterlijk binnen de drie dagen na het gebeuren. Indien mogelijk zal de uitbater de avond zelf nog de afrekening opmaken, dewelke cash of via bancontact kan worden betaald. De waarborg van 250 wordt betaald door middel van overschrijving of via bankcontact beschikbaar aan de bar. Dranken kunnen aan de bar verkregen worden aan de prijzen volgens de prijslijst in de bar.
Amuse Meulebeke.
Wij komen met plezier bij jou thuis of op locatie met receptiehapjes, een koud buffet of een dessertbuffet met of zonder bediening. Vraag gerust naar onze menu via info@feestzaal-amuse.be. Onze specialiteit zijn uitgebreide recepties met een assortiment heerlijke warme en koude hapjes. Daarnaast kunnen ook warme gerechten, koude buffetten, belegde broodjes enz. Ontdek het hier. Een beeld zegt meer dan duizend woorden Blader door onze feestfotos voor impressies van de zaal, de inrichting, de tuin, de speeltoestellen voor de kinderen. Bij Amuse werken we voortdurend aan vernieuwingen in onze menukaart. Zo kunnen we voor elk seizoen een menu naar jouw smaak aanbieden. Eindejaarsmenus 2019, ontdek ze hier. Klik op onderstaande link en ontdek onze eindejaarsmenu's' 2018. Altijd op zoek naar personeel. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen. FEESTZAAL TRAITEUR AMUSE.
Uw Feest Domein Vossenberg.
Met acht feestzalen en een keuken met topinfrastructuur speelt Domein Vossenberg in op alle hedendaagse feesttrends. De unieke groene omgeving met uitgestrekte vijver, privéterras bij elke feestzaal, eigen parking en hotel bieden u net dat ietsje meer. Naar welk type feest bent u op zoek? Huwelijksverjaardag familiefeesten verjaardagen. Communie en lentefeesten. Uw huwelijksfeest is een van de belangrijkste dagen van uw leven. Domein Vossenberg legt daarom de rode loper graag voor u klaar!
Feesten Taverne Café De Zwaan. Uitbergen Berlare.
De Zwaan heeft een apart gelegen feestzaal voor al jouw feesten. Huwelijk, verjaardag, doop, lentefeest, communie, jubileums. Kortom, voor elk feest kan je bij De Zwaan terecht. Ook voor koffietafels en rouwmaaltijden kunnen we je ontvangen. De feestzaal is geschikt tot 85 personen en er is een ruime parking voorzien waar je met gemak je wagen kwijt kan.
Feestzaal Funkoffers.
Vanaf 1 januari 2019 beschikken wij over onze eigen feestzaal, voor kleinschalige verjaardagsfeestjes en familiefeestjes met veel kinderen. Deze zaal is gelegen op de Diestesteenweg in Tienen. De zaal bestaat uit een grote ruimte van 300 vierkante meter, en een bijgebouw van 100 vierkante meter.
Feestzaal voor communie, familiefeest, verjaardagsfeest, babyborrel.
Sfeervol gedekte tafels en de aankleding van onze feestzaal zorgen ervoor dat uw feest de nodige charme zal hebben om het voor iedereen aangenaam te maken. De feestzaal is uitgerust met klimatisatie die zorgt voor de perfecte temperatuur. Communie of lentefeest voor uw hartendief.
Feestzalen in een unieke setting Feestzalen Bertembos.
Uw huwelijksfeest wordt tot in de puntjes verzorgd, zodat u zonder stress kan genieten. Niets zo leuk als je verjaardag vieren met vrienden en familie om je heen. Feestzalen Bertembos beschikt over zalen van diverse grootte, en bij zonnig weer kan u ook in onze mooie tuin terecht. Je verjaardag was nog nooit zo leuk! Bij Feestzalen Bertembos kan u niet alleen voor een huwelijk of een verjaardag terecht, maar voor elk feestje hebben we zalen ter beschikking.
Feestzaal verjaardagsfeest I De Zevensterre I Oost-Vlaanderen.
Nodig vrienden en familie uit om samen met u uw verjaardag te vieren, of laten we de rollen omkeren. Organiseer een leuk verjaardagsfeest in feestzaal de zevensterre te Oost-Vlaanderen voor een jarige en verras hem of haar compleet met alle toeters en bellen!
Hof ten Eede.
Schenk jouw kind de toegang tot hun droomwereld en hop mee op de trein voor een onvergetelijke reis. Feestzaal Hof ten Eede geeft je een ticket eerste klas naar een zorgeloos, onberispelijk en spetterend gebeuren: volop genieten voor groot en klein. Onze communiefeesten: uw sleutel tot een geslaagd feest. Contacteer ons Meer weten. xml version1.0" encodingutf-8? Elke verjaardag is speciaal.
Een zaal huren Stad Sint-Niklaas. bestuur. cultuur. documenten. fiets. geld. gezondheidszorg. leren. mobiliteit. natuur. opvang. veiligheid. waarschuwing. werken. werkenopafspraak. wonen.
Daarin vind je een overzicht van zalen die particulier worden verhuurd in Sint-Niklaas. Verhuur je een zaal en wil je graag opgenomen worden in onze brochure? Bezorg ons dan je gegevens via het invulformulier. Brochure zalen voor privépersonen en verengingen.
Verjaardag, familie of jubileum feesten Restaurant Tea-Room Feestzaal De Koetshoeve.
Verjaardag, familie of jubileum feesten. Verjaardag, Familie of jubileum feesten. Zoekt u een unieke, prachtige locatie voor uw volgende familiefeest? Wilt u die zilveren huwelijksverjaardag vieren of zit u al aan goud? Zoek niet verder! Gelegen in een landelijke setting aan het water kan u restaurant De Koetshoeve en onze authentieke feestzaal vinden. Onze feestzaal is de gedroomde locatie voor al uw feesten, recepties, diners en dergelijke in de regio Meetjesland.
Feestzaal Everberg De Vredezaal: huwelijk, doop.
De Vredezaal is een sfeervolle feestzaal die geschikt is voor elk soort feest. Een zaal voor al uw feesten. Geeft u binnenkort een feest en bent u nog op zoek naar de geschikte locatie? Overweeg dan zeker eens De Vredezaal. Hier bent u voor iedere gelegenheid aan het juiste adres. Een huwelijk, doopfeesten of een communie, een jubileum, verjaardagsfeest of zelfs personeelsfeesten?

Kontaktieren Sie Uns

Mehr Ergebnisse für feestzaal voor verjaardag