hippe resto gent
Our favorite authentically local restaurants in Ghent.
like a local. follow our locals! Find a local Ghent gem.: Home // Ghent // Restaurants. Of course we know the best non-touristy restaurants in our city Ghent. Check out which local food spots we recommend for breakfast, lunch dinner.
Naturell.
t Aards Paradijs. Onze mailing beland automatisch in de spam" of reclame" als u deze wilt ontvangen gelieve ons toe te voegen als contact. Privacy and disclaimer. 09 279 07 08. Don, vrij zaterdagmiddag geopend vanaf 12u. Dinsdagavond t.e.m zaterdagavond vanaf 18u.
8 nieuwe eetplekken om te ontdekken in Gent Culinair Knack Weekend.
De accessoires zijn ter plaatse te koop en zijn afkomstig van de Nordic concept store Bliss.Nederkouter 7, 9000 Gent. Open van 11.30 tot 19.30 uur. Op de hoek van de Jakobijnenstraat en Onderbergen opende MoorMoor, een kruidenier met eethoek op de tussenverdieping.
Volta. Restaurant Gent Vonken op je bord.
Je kan ook het volledige restaurant afhuren. Contacteer ons voor meer informatie over onze privé-events of zaalverhuur. Jasper" zet de oude elektriciteitscentrale op stoomkracht." Nieuwewandeling 2b, 9000 Gent 09 324 05 00 info@voltagent.be. Open van dinsdag tot en met zaterdag.
Home Jack Premium Burgers.
JACK is een hamburgerrestaurant. Een plek in het hart van de stad, waar je de lekkerste burgers kan eten in een gezellige, huiselijke sfeer. No-nonsense en snel. Op het menu staan JACK burgers: een 100% grassfed rundsburger, een heerlijke kipburger of een biologische veggieburger in een geroosterd broodje.
RestaurantDe Hipste Adresjes Van Gent De Hipste adresjes van Gent.
Jus is een nieuw restaurant in centrum Gent. Achter de blauwe gevel schuilt een kleine zaak van Michiel Oyen Griet De Kesel, waar ze zonder extra personeel de klant willen laten genieten van typische gerechten uit de Belgische. Geopend sinds begin mei 2019 in Serpentstraat 11.
cafe Gomez.
Oude beestenmarkt 4 9000 Gent. Gomez is een ode aan onze stad en meerbepaald aan de Oude Beestenmarkt. Het vernieuwde plein miste volgens ons nog een plek waar je met een aperitief en aangepast hapje de werkdag kan wegspoelen, maar waar je ook tot in de vroege uurtjes kan blijven plakken.
Restaurant TOI ET MOI Gent.
Deze heeft 280 plaatsenen is 24/24 en 7/7 open. Vanaf 3 april is er een nIeuw circulatieplan in Gent. Ons restaurant is nog steeds heel makkelijk bereikbaar via 3 invalswegen. Meld je aan met je e-mailadres om nieuws en updates te ontvangen.
Orval-restaurant en meeting center in centrum Gent De Abt.
In de schaduw van de Sint-Baafskathedraal in hartje Gent ligt De Abt. Een pand waar maar één label bij past: uniek. Enerzijds is er de rijke. geschiedenis en de nauwe link met de abdij van Orval. Maar daarnaast is De Abt. ook het enige Orval-restaurant in Vlaanderen, een gezellige ontmoetingsplaats.
Vegetarisch eten in Gent: 11 restaurants in Gent WAT ZIJ ZEGT.
Heb jij nog goede suggesties voor vegetarische restaurants in Gent? Spread the word. Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend. Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend. Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend. Klik om te delen op WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend. Klik om dit te e-mailen naar een vriend Wordt in een nieuw venster geopend. Vind ik leuk.: Houdt van kaas, tattoos, travel tongvallen, maar niet van hobby's. Schrijft graag over stedentrips lifestyle, ontdekte hotspots en alle onzin die ze dagelijks tegenkomt. Dat doet zij onder meer hier op Wat zij zegt. 3 dingen die je niet mag overslaan in Polen 1 notspot! 5 augustus 2016. Waarom ik Canada als zomerbestemming wel zie zitten. 12 augustus 2016. 11 augustus 2016 om 2257: PM. Afgelopen mei een heerlijke vegabal gegeten bij Balls Glory. 13 augustus 2016 om 1711: PM. Wat ontzettend leuk! Fijn dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad en lief dat je dat even laat weten 3. 10 augustus 2016 om 0751: AM. Leuke tips om ergens goed en heerlijk daar uit eten te gaan.
Tapasbar La Malcontenta.
Huisbereide tapas op een gezellige locatie in het Patershol, het hart van Gent. Een eerlijke keuken met als basis de smaken van La Palma, aangevuld met originele en verfrissende gerechten. Het Patershol is het culinaire hart van Gent, gelegen in het historische centrum van de stad.
NewPlacesToBe independent hotspot guide.
Je kan je ten alle tijden uitschrijven via de uitschrijflink in onze nieuwsbrieven. Tip voor de redactie. Discover our London Guide. Zoeken Regular view Map view. Bicho de las Dunas. Bicho de las Dunas. Sommar x The Jane Open Air. Sommar x The Jane Open Air. Brief naar onze beste vriend Horeca, we missen je. Brief naar onze beste vriend Horeca, we missen je. Creatieve Horeca Brussel. Creatieve Horeca Brussel. Donate a Ball Balls Glory. Donate a Ball Balls Glory. Sergio schrapt vlees. Sergio schrapt vlees. 7x hotspots door vrouwen! 7x hotspots door vrouwen! Toparchitect ontwerpt Belgisch wijndomein. Toparchitect ontwerpt Belgisch wijndomein. 1 2 3 39. pagina 1 van de 39.

Kontaktieren Sie Uns

Auf der Suche nach hippe resto gent?