restaurant pier scheveningen
Om administratieve redenen is deze website niet beschikbaar.
De 10 beste restaurants in de buurt van De Pier Scheveningen.
Toerisme in Scheveningen. Hotels in Scheveningen. BB's' in Scheveningen. Vakantiepakketten voor Scheveningen. Vluchten naar Scheveningen. Restaurants in Scheveningen. Wat te doen in Scheveningen. Foto's' van Scheveningen. Kaart van Scheveningen. Alle Scheveningen hotels. Hoteldeals voor Scheveningen. Lastminutehotels in Scheveningen. Strandhotels in Scheveningen. De beste familiehotels in Scheveningen. Zakenhotels in Scheveningen. Eco-hotels in Scheveningen. Sparesorts in Scheveningen. Resorts in Scheveningen. Romantische hotels in Scheveningen. Casino in Scheveningen. Luxehotels in Scheveningen. Hotels met 5 sterren in Scheveningen. Hotels met 4 sterren in Scheveningen. Hotels met 3 sterren in Scheveningen. Scheveningen Hotels huisdieren toegestaan. Scheveningen Hotels met een zwembad. Populaire categorieën in Scheveningen. Voordelige Hotels in Scheveningen. Hotels aan de Kust in Scheveningen. In de buurt van bezienswaardigheden.
Eten Drinken op De Pier in Scheveningen De Pier.
Bar de Pier voor een lekker makkelijk hapje of drankje. Veni Vidi Pizza. Proef de authentieke Italiaanse keuken aan de Hollandse kust. Veni Vidi Pizza serveert datgene waar de Italiaanse keuken voor staat: vers, huisgemaakt en niet te veel poespas maar vooral vol passie en aandacht voor de ingrediënten. De Pier Pannenkoeken. Pannenkoeken eten is een feestje, zeker op de Pier. Een fantastische locatie en volledig ingericht voor de kinderen. Een speciale kinderspeelhoek en het kindermenu met verrassing. Een onbezorgde avond voor de papas en mamas. De kinderen vermaken zich wel. The Ice Cube. Bij The Ice Cube vind je écht Italiaans schepijs. Zorgvuldig bereid met kwaliteitsmelk, vruchten en andere dagverse producten. Perfect voor een zomerse dag! Friterie Par Hasard. Friterie Par Hasard is geïnspireerd op de traditionele Belgische frituur. Hier worden gasten nog ontvangen door een gastheer of gastvrouw. Vers gemaakte friet van kwaliteitsaardappelen en zelfgemaakte mayonaise. Kom je proeven? Vanaf onze lounge heb je een prachtig uitzicht op het strand, de Boulevard van Scheveningen en het imposante Kurhaus Hotel.
Scheveningse pier Wikipedia.
52 7 NB, 4 17 OL. Status en tijdlijn. 1959 huidige bouw. 1961 huidige bouw. 1901 Wandelhoofd Koningin Wilhelmina. 19 mei 1961 huidige bouw. 26 maart 1943 Wandelhoofd Koningin Wilhelmina. 11 oktober 2013 huidige bouw. 1991 2001 huidige bouw. Hoogte tot top. 45 meter lengte 300 m. Dirk Jan Dijk. De Pier B.V. joint venture KondorWessels Vastgoed-Danzep. Exploitatie Maatschappij Scheveningen. De eerste pier van 1901. Portaal Civiele techniek en bouwkunde. De Scheveningse Pier is een pier in de Noordzee bij Scheveningen. Het in 1961 geopende gebouw, dat in de plaats kwam voor de oude pier uit 1901, doet dienst als horeca, winkel en entertainmentcomplex. De pier werd in oktober 2013 gesloten omdat hij niet meer voldeed aan de brandveiligheidseisen, maar na een grote verbouwing volgde op 18 juli 2015 een gedeeltelijke openstelling. 2 De eerste pier: het Wandelhoofd Koningin Wilhelmina. 3 De nieuwe pier. 3.1 Ontwerp en bouw. 3.2 De periode Zwolsman. 3.3 Het Consortium Scheveningen. 3.4 Overname door Van der Valk. 3.5 Verval en sluiting. 3.6 Overname door KondorWessels Vastgoed en Danzep.

Kontaktieren Sie Uns

Auf der Suche nach restaurant pier scheveningen?