resto gent italiaans
Italia Grill Italiaans Restaurant Gent Italiaans restaurant te Gent.
Wilt u in Gent eens echt genieten van de overheerlijke Italiaanse keuken, probeer dan absoluut Italia Grill aan het Sint-Annaplein. Girolamo Ricchitelli en zijn vrouw Pascale zullen u er met de typische zuiderse hartelijkheid ontvangen en u de heerlijkste Italiaanse gerechten opdienen. Al sinds de opening van restaurant Italia Grill in 1972 werkt Girolamo er in de keuken om voor u authentieke en traditionele Italiaanse pastas en schotels te bereiden.
De 10 beste Italiaanse restaurants in Gent Tripadvisor.
Breid je zoekopdracht uit. Wil je je zoekopdracht uitbreiden buiten Gent? We hebben wat suggesties. Breid je zoekopdracht uit. 46 beoordelingen Nu gesloten. Italiaans, Siciliaans Menu. Heel fijne Italiaanse gerechten. 321 beoordelingen Vandaag gesloten. Italiaans, Vis en zeevruchten Menu. Lekkerem Italiaans restaurant.
Dit zijn de beste Italiaanse restaurants in Vlaanderen en Brussel goesting De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
In een gezellig Italiaans interieur kun je alle klassiekers van de Italiaanse keuken proeven, van pizza's' en pasta's' tot vis en vleesgerechten. Stevige en lekkere kost in vaak royale porties, en dat voor een zeer correcte prijs. Het kan hier dan ook gezellig druk worden, maar het personeel doet zijn best om het iedereen naar de zin te maken. Leuk detail: bij het aperitief verschijnt steevast een hapje op tafel. Brusselsesteenweg 414, 9050 Ledeberg, 0473/27.38.21, La Vita è Bella op Facebook. 25 Johan Martens. In de categorie hip en puur in het centrum van Gent is Le Baccanti een recente aanwinst.
De beste restaurants in Gent: Top 10 en promoties Resto.be.
Resto.be biedt u een ruime keuze aan restaurants in Gent tegen de beste prijzen! Heel wat Gentse restaurants kunt u ook online reserveren. Zoek een restaurant. Werken bij Resto Group. Restaurants per stad. Publiciteit op Resto.be. Creatie van uw website.
THE 10 BEST Italian Restaurants in Ghent Tripadvisor.
Popular Restaurant Categories. Breakfast Restaurants in Ghent. Lunch Restaurants in Ghent. Dinner Restaurants in Ghent. Bakeries in Ghent. Cheap Eats in Ghent. Coffee Tea in Ghent. Desserts in Ghent. Food Delivery Restaurants in Ghent. Kid Friendly Restaurants in Ghent. Late Night Restaurants in Ghent. Restaurants for Group Dining in Ghent. Restaurants with Outdoor Seating in Ghent. Romantic Restaurants in Ghent. Restaurants near Pillows Grand Boutique Hotel Reylof. Restaurants near Hotel Carlton. Restaurants near Hotel Harmony. Restaurants near 1898 The Post. Restaurants near Aparthotel Castelnou. Restaurants near Ghent Marriott Hotel. Restaurants near Hotel Orion. Restaurants near Astoria Hotel Ghent. Restaurants near NH Gent Belfort.
Barbaro De Hipste adresjes van Gent.
Over Gent en zijn hotspots. eten en drinken. koffie en zoet. Getest en goedgekeurd. eten en drinken, Nieuwe adresjes. Geplaatst door hipsteadresjesgent on 21 november 2016 6 februari 2019. Update: intussen gesloten. Geopend vanaf 5 november 2016 in de Rodekoningstraat 12 Patershol. Barbaro is een Italiaans restaurant met een hoek af.
Italiaans restaurant in Gent Osteria Delicati.
Het wijst op een plaats waar men kan genieten van een lekker glaasje wijn, maar ook een lekker hapje kan eten: eenvoudige, maar authentieke Italiaanse gerechten. Dit is dan ook de missie van Osteria Delicati: de échte, traditionele, Italiaanse keuken op de kaart zetten in Gent. ontdek ons restaurant. uw Italiaans restaurant in Gent.
Al Castello Heerlijke Italiaanse keuken vlakbij het Gravensteen in Gent.
Vlakbij het Sint-Veerleplein en in de schaduw van het Gravensteen in Gent vind je het authentieke ristorante-pizzeria Al Castello. Sinds 1991 reeds een gevestigde waarde. Papa Pino en zn zonen Stefano, Domenico en Lorenzo zorgen er voor de echte Italiaanse familiale warmhartige sfeer.

Kontaktieren Sie Uns

Mehr Ergebnisse für resto gent italiaans