resto gent
REVUE Tapas Drinks Food.
find us on. We are hiring. Fill in the contact form below if you're' interested! Neem even een kijkje in ons restaurant. Telefonisch reserveren kan op het nummer 09/391.49.79. Talk with us. Eat at revue. Elke dag open van 11-22u.
VOS Gent Restaurant Coffee bar.
26 mei 18. 23 juli t.e.m. 04 augustus 18. 29 oktober t.e.m. 01 november 18. 24 25 december 18. Blijf op de hoogte. Zwijnaardsesteenweg 6 9000 Gent welkom@vos.gent. 32 9 398 81 09. 32 9 398 81 08. Site by Esign.
5 heerlijke Gentse adresjes om zo snel mogelijk uit te proberen!
Even de buik vol van slaatjes, en smacht je naar een sappige hamburger en een frisse pint? Dan ben je bij Jilles aan het juiste adres. Bij het uitgebreide aanbod aan heerlijke burgers kan je telkens een bijpassend biertje drinken. De ligging net achter de Kinepolis maakt het een ideaal adresje voor dinner movie met je lief. Vlaamse klassiekers bij Bodo. Bij Bodo kiest men voor eenvoudige gerechten met een Vlaams-Franse slag. Je proeft er klassiekers zoals rundsbitterballen, asperges à la flamande en konijn met pruimen. Vraag voor een plaatsje aan het raam, met zicht op het water en het Gravensteen, romantiek ten top! ELLE adressen 5 heerlijke Gentse adresjes om zo snel mogelijk uit te proberen. Tags: Food, Gent, Restaurant, Resto.
GASTON Rooftop Bar Restaurant.
Alle restaurants in Gent.
50 m van centrum Gent. restaurant, Belgisch, Frans. 50 m van centrum Gent. 50 m van centrum Gent. brasserie, restaurant, Belgisch, Frans. Sala Thai 3. 60 m van centrum Gent. 80 m van centrum Gent. 90 m van centrum Gent.
Restaurant in Gent dat alle dagen open is Eetkaffee Multatuli.
U zorgt voor de ambiance en wij voor het eten. GEZELLIG TAFELEN IN EEN AUTHENTIEK KADER. In een authentiek kader langs de Leie in hartje Gent kunt u genieten van een lekker glas en heerlijk eten. Geniet van een heerlijk glas en lekker eten. Wij werken in ons restaurant, in de mate van het mogelijke, met biologische en/ of fairtrade producten en natuurvlees. Alle bereidingen zijn huisgemaakt met dagverse producten, de ijscrème is artisanaal bereid en komt van bij De Ijsster. We besteden veel aandacht aan personen met intoleranties gluten, lactose, noten.
Lunch of diner? Vleesrestaurant Gillis Gerijpt vlees Dry aged meat.
Ratte de Touquet Peterselieboter. Eekhoorntjesbrood Girolles Spruit Zilverui. 3 sharing dishes hoofdgerecht 69 per persoon. 3 sharing dishes hoofdgerecht Dessert 79 per persoon. Full Gillis Experience 95 per persoon. menu wordt geserveerd per tafel. Zelfs in tijden van corona kon dit restaurant een gezellige sfeer creëren.
Restaurant TOI ET MOI Gent.
Deze heeft 280 plaatsenen is 24/24 en 7/7 open. Vanaf 3 april is er een nIeuw circulatieplan in Gent. Ons restaurant is nog steeds heel makkelijk bereikbaar via 3 invalswegen. Meld je aan met je e-mailadres om nieuws en updates te ontvangen.
Restaurant Karreaux Gent.
Henleykaai 4, waar u vroeger een ambachtelijke tegelfabriek terugvond, is sinds 31 Maart 2016 de thuis van Restaurant Karreaux. We wouden het authentieke karakter van dit pand zeker behouden. Onder leiding van Chef Karel De Clercq, oud-leerling Hotelschool Koksijde, wordt in dit stukje geschiedenis een gastronomische en dagverse keuken geserveerd.
Oak Gent.
Du Progres Een must voor wie het centrum van Gent bezoekt.
Zo blijft Du" Progres" onovertroffen op het gebied van prijs-kwaliteit en zijn de huisrecepten een regelrecht succes! Restaurant Du Progres serveert onvervalste Belgische klassiekers en is beroemd om z'n' pure, eerlijke smaken en de onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding. Bekijk hier foto's' van onze vernieuwde keuken.
De 10 beste restaurants in Gent Tripadvisor.
Restaurants in de buurt van Korenmarkt. Doorgaan naar hoofdinhoud. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2020. Beste restaurants in Gent, België. Restaurants in Gent. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Restaurants in Gent. Filter en zoek naar restaurants met cadeaubonnen. Restaurants met cadeaubonnen bekijken. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart. Restaurants die veiligheidsmaatregelen treffen. Restaurants die veiligheidsmaatregelen treffen. Koffie en thee. Koffie en thee. Speciaalzaak voor eten. Service aan tafel. Voor het hele gezin. Vis en zeevruchten. Cacio e pepe. Sappen en smoothies. Wafels en crêpes. Geschikt voor vegetariërs. Geschikt voor vegetariërs. Gezinnen met kinderen. Gezinnen met kinderen. Je hebt te ver uitgezoomd om je locatiespelden te kunnen zien. Zoom opnieuw in. Wil je je zoekopdracht uitbreiden buiten Gent? We hebben wat suggesties. Breid je zoekopdracht uit.

Kontaktieren Sie Uns

Suche nach resto gent