feestzaal te huur zonder traiteur
Locaties vrij van catering De beste locaties vrij van catering vind je op Salino.be.
Antwerpen, 25 tot 180 personen. Leuven, 10 tot 100 personen. Unieke locatie centrum Leuven. Traiteur, parking, diensten. Sint-niklaas, 25 tot 150 personen. Meerdere ruimtes, elk met een eigen karakter. Service op maat staat voorop. Centrale ligging tussen Antwerpen en Gent.
Ruytershove in Izegem. Feestzaal en restaurant voor alle gelegenheden.
Welkom bij Feestzaal Ruytershove. Naar uw wens en naar uw budget. Een feestje met familie of vrienden? Een werklunch of vergadering? Hoe groot of klein uw bijeenkomst ook is, Ruytershove heeft voor u de ideale formule. Dit zijn onze troeven.: Een superlekker menu. Zalen van 20 tot 150 personen. Een ruime tuin en overdekte speelzaal waarin kinderen kunnen ravotten. Back to Top. Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.
All-in feestzalen Traiteur feestzaal De Jachthoorn.
Als na afloop van het feest de zaal niet binnen het half uur leeg is, wordt er één extra uur huur aangerekend, alsook voor de kelners daar deze de zaal niet kunnen opruimen. Bedankt voor uw begrip! Gelieve ernstige allergieën aan specifieke voedingsmiddelen, met betrekking tot bestelde gerechten, VOORAF te vermelden aub!
Feestzaal huren Feesthut.
Skip to content. artiest huren prijzen. Feest Djs Overzicht. Dj voor verjaardag. Huur een dj. Goedkope feestzaal Antwerpen Danzateljee.com. Als u een goedkope feestzaal bij ons in Antwerpen huurt, is het verplicht om gebruik te maken van de cafetaria. Eigen dranken zijn niet toegestaan. Dien een aanvraag in voor de zaal die te huur is in Antwerpen. Kiest u voor de goedkope feestzaal van Dansschool Danzateljee in Antwerpen? Zaalverhuur ontmoetingscentrum Het Oude Badhuis. Volgende gebruikers betalen geen huur: Antwerpse stadsdiensten, regie en interne operationele vzws die met een beheersovereenkomst aan de stad verbonden zijn, verzelfstandigde agentschappen en het OCMW van Antwerpen. Alle erkende scholen van alle netten uit de stad Antwerpen voor schoolse activiteiten. Feestzaal Antwerpen Alle Feestzalen in Antwerpen op Salino.be Salino.be. Gilseinde 113, Ravels Antwerpen vanaf 10 tot 600 personen. Feestzaal Molenhof biedt u een sfeervolle en stijlvolle locatie voor uw vergadering, receptie, huwelijksfeest, babyborrel, doopfeest, communiefeest, bedrijfsfeest, uitvaart of welke andere gelegenheid dan ook.
t Koetshuis.
De keuken is zeer ruim er zijn geen keuken toestellen aanwezig maar is wel uiterst geschikt om zelf aan de slag te gaan of een traiteur dienst zijn werk te laten doen. Verenigingen kunnen deze zaal huren, met of zonder toog, met of zonder keuken.
Huur zaal De Regenboog De Regenboog.
Versiering mag enkel worden aangebracht op de voorziene plaatsen. Ze dient nadien ook te worden verwijderd zonder schade aan te brengen. Het is verboden om spijkers in het hout van de muren te kloppen. Aan de rode muren van de keuken is het verboden iets op te hangen met kleefband en spijkers. Bij BBQ moet er een bescherming van de vloeren of speelplaats voorzien worden. Alle gebruikte materialen worden afgewassen en terug op de daarvoor bestemde plaats gezet. Materialen blijven ter plaatse en worden niet meegenomen naar een andere locatie. Er is heel wat materiaal aanwezig in de zaal zoals glazen voor frisdrank, bieren, koffiekopjes, borden, bestek, plateaus, waterkoker, koffiezet., Er kan eventueel een grote koffiepercolator voorzien worden. Bij breuk of verlies dient de schade steeds gemeld te worden aan de zaalverantwoordelijke en er dient steeds een vergoeding betaald te worden. Dit is de waarde van de beschadigde of verloren goederen. Bij grote groepen zorgt voor de traiteur voor borden bestek, de afwas wordt dan meegenomen.
Zaalverhuur KVS KVS.
De tarieven zijn afhankelijk van het type evenement aantal zalen en foyers, technische ondersteuning, catering, aantal zaalwachters, vestiaire We bezorgen je graag een offerte voor een event op maat. Om die correct op te stellen, hebben we eerst een aantal gegevens van je nodig.
The View San Marco Village.
In The View te Sint-Niklaas ontvangen we uw gasten in een aangename feestzaal met houtvloer en modern interieur. De grote ramen bieden u een uniek uitzicht over de Grote Markt en geven de zaal een luchtige sfeer. The View ligt op de eerste verdieping boven onze bowlingzaak Wima op de Grote Markt en is dus zeer vlot bereikbaar. Ondergronds betalend parkeren is mogelijk, of in de omliggende straten. Voor een zittend diner met dansvloer kunnen wij ca. 100 personen plaatsen. Een fuif met statafels kan tot ca. Wij maken graag een voorstel op maat naar uw budget, maar eigen catering kan in deze zaal ook. Een menu aan tafel geserveerd kan reeds vanaf 43 euro/persoon! De zaal huren zonder catering kan vanaf 250 euro.
Zaal huren in Antwerpen voor uw feest of event? Kasserol.
De zaal is te huur wanneer onze foodbar niet open is: maandag, dinsdag, zaterdagavond vanaf 17u en zondag. Capaciteit: 60 zitplaatsen of 100 staanplaatsen uitbreiding mogelijk op aanvraag. Professioneel uitgeruste keuken. Aangepast menu dranken mogelijk. Catering mogelijk door Kasserol met of zonder bediening. Een groene parel in het hart van de stad met als hoogtepunt Het Groene dak van Antwerpen. Een uniek, innovatief en ambitieus project met buitengewoon zicht op oud Berchem! Zoekt u een professionele én originele traiteur voor uw feest of evenement?
De Waterhoek een magnifieke locatie voor babyborrel bij Sint-Truiden.
Of heeft u reeds een feestzaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een congres, seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw bezoekers zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering en traiteurservice aan. Afhankelijk van de gekozen locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenus voor kleine of grote groepen zult u zeker scoren. Alle overheerlijke menus op de zeer uitgebreide lijst zijn van de allerhoogste topkwaliteit. Check dus snel onze website voor aanvullende informatie hierover. Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw babyborrel bij Sint-Truiden een ware triomf! feesten events evenementen zalen. zaal te huur. zaal te huur. feesten events evenementen zalen. zaal te huur.
Feestzaal Feestzalen Ter Hoolst Balen Antwerpen Limburg.
Feestzaal Ter Hoolst is de ideale locatie voor jouw evenementen en heeft voor ieder feest een gepaste oplossing! Wens je meer informatie of wil je ons een bezoekje brengen, neem gerust contact met ons op. Met gastronomische groeten., Rob, Hilde en het Ter Hoolst team. Voor ieder feest een geschikte lokatie. Vraag je offerte. Onze catering-service staat tot jouw dienst. Wil je helemaal genieten van jouw feest zonder je zorgen te moeten maken? Wij verzorgen alle feesten van top tot teen. Bedrijfsfeesten, communiefeesten, huwelijksfeesten, tuinfeesten, babyborrels, verjaardagsparty's, vergaderingen, seminaries, koffietafels, ontbijten, brunches, maar ook Self-Cook" avonden met begeleiding, enz. Ontdek hieronder onze diverse cateringformules voor jouw feest op verplaatsing. Prijzen zijn exclusief bediening. Kerst en Nieuwjaar 2020-2021. Bekijk de prijslijst. Afhaal tomaat gevuld met grijze garnaaltjes. Afhaal eend 4 maal anders 17. Afhaal dessertbordje assortiment 9. Spaans / Italiaans. Afhaal gerechten Corona." Bekijk de prijslijst. Wil je liever geen gedoe in je eigen huis? U kan ook één van onze feestzalen huren voor jouw feest. U kan Ter Hoolst huren zonder catering of gebruik maken van onze gekende catering service.
Hof van Reyen Uw favoriete feestzaal in Antwerpen Boechout.
Op de rand van Boechout Mortsel, op een kleine 10 km van hartje Antwerpen, leiden honderden oude kasseien van feestzaal Hof Van Reye. 2015 Hof van Reyen Uw favoriete feestzaal in Antwerpen Boechout. All rights reserved. Waar is Hof Van Reyen gelegen?

Kontaktieren Sie Uns

Ergebnisse für feestzaal te huur zonder traiteur