feestzaal te huur zonder traiteur
Locaties vrij van catering De beste locaties vrij van catering vind je op Salino.be.
Perfecte setting voor seminariesmeetings., Hof te Spieringen. Galmaarden, 35 tot 240 personen. Vrij van catering. Bornem, 12 tot 175 personen. Vrij van catering. Groot zuidgericht terras. Alsemberg, 5 tot 450 personen. Rustig in het groen. Industrieel en autentiek karakter. Dichtbij Brussel en de Brusselse Ring. Aalst, 100 tot 350 personen. Strategische ligging tussen Brussel en Gent. 150 parkeerplaatsen voor de deur. Totaalbeleving op maat. Crowne Plaza Brussels Airport. Diegem, Tot 350 personen. 17 polyvalente zalen en hotelkamers. Centrale locatie met parking 170 wagens. Groene omgeving met 4 hectare park. Leuven, 10 tot 100 personen. Unieke locatie centrum Leuven. Traiteur, parking, diensten.
Easyhost.
All-in feestzalen Traiteur feestzaal De Jachthoorn.
Als na afloop van het feest de zaal niet binnen het half uur leeg is, wordt er één extra uur huur aangerekend, alsook voor de kelners daar deze de zaal niet kunnen opruimen. Bedankt voor uw begrip! Gelieve ernstige allergieën aan specifieke voedingsmiddelen, met betrekking tot bestelde gerechten, VOORAF te vermelden aub!
Verhuur zevensterre-ns.
Bent u op zoek naar een mooie feestlocatie te huur in de regio Oost-Vlaanderen voor uw huwelijks, communie, verjaardagsfeest, babyborrel of ander feest? Bij De Zevensterre kunt u een mooie stijlvolle feestzaal met mooie grote tuin huren vrij of zonder traiteur. Onze unieke feestlocatie is niet alleen voorzien van alle accommodatie, maar bovendien heel kindvriendelijk met mogelijkheid tot het plaatsen van bvb.
STAM Zaalhuur events.
Bekijk hieronder alvast even de mogelijkheden qua zaalhuur en nocturnes. De catering in het STAM is sinds mei 2020 in de goede handen van Coeur Catering. Het STAM en Muziekcentrum De Bijloke werken samen om van de Bijlokesite een Flanders Heritage Venue te maken en deze unieke erfgoedsite in te zetten als meeting en congreslocatie. Heel praktisch alvast: we werken met een en dezelfde cateraar. Contacteer ons om de mogelijkheden te verkennen. Het STAM biedt vier unieke ruimtes te huur aan met eigen mogelijkheden: van vergader en lezingopstelling tot recepties en diners.
Huur zaal De Regenboog De Regenboog.
Versiering mag enkel worden aangebracht op de voorziene plaatsen. Ze dient nadien ook te worden verwijderd zonder schade aan te brengen. Het is verboden om spijkers in het hout van de muren te kloppen. Aan de rode muren van de keuken is het verboden iets op te hangen met kleefband en spijkers. Bij BBQ moet er een bescherming van de vloeren of speelplaats voorzien worden. Alle gebruikte materialen worden afgewassen en terug op de daarvoor bestemde plaats gezet. Materialen blijven ter plaatse en worden niet meegenomen naar een andere locatie. Er is heel wat materiaal aanwezig in de zaal zoals glazen voor frisdrank, bieren, koffiekopjes, borden, bestek, plateaus, waterkoker, koffiezet., Er kan eventueel een grote koffiepercolator voorzien worden. Bij breuk of verlies dient de schade steeds gemeld te worden aan de zaalverantwoordelijke en er dient steeds een vergoeding betaald te worden. Dit is de waarde van de beschadigde of verloren goederen. Bij grote groepen zorgt voor de traiteur voor borden bestek, de afwas wordt dan meegenomen.
Zaalverhuur KVS KVS.
De tarieven zijn afhankelijk van het type evenement aantal zalen en foyers, technische ondersteuning, catering, aantal zaalwachters, vestiaire We bezorgen je graag een offerte voor een event op maat. Om die correct op te stellen, hebben we eerst een aantal gegevens van je nodig.
The View San Marco Village.
Extra feestlocatie van San Marco Village: The View in Sint-Niklaas. Op zoek naar een moderne zaal voor een gezellig familiefeest, een verjaardagsfuif of een personeelsevent? In The View te Sint-Niklaas ontvangen we uw gasten in een aangename feestzaal met houtvloer en modern interieur. De grote ramen bieden u een uniek uitzicht over de Grote Markt en geven de zaal een luchtige sfeer. The View ligt op de eerste verdieping boven onze bowlingzaak Wima op de Grote Markt en is dus zeer vlot bereikbaar. Ondergronds betalend parkeren is mogelijk, of in de omliggende straten. Voor een zittend diner met dansvloer kunnen wij ca. 100 personen plaatsen. Een fuif met statafels kan tot ca. Wij maken graag een voorstel op maat naar uw budget, maar eigen catering kan in deze zaal ook. Een menu aan tafel geserveerd kan reeds vanaf 43 euro/persoon! De zaal huren zonder catering kan vanaf 250 euro.
Zaal huren in Antwerpen voor uw feest of event? Kasserol.
De zaal is te huur wanneer onze foodbar niet open is: maandag, dinsdag, zaterdagavond vanaf 17u en zondag. Capaciteit: 60 zitplaatsen of 100 staanplaatsen uitbreiding mogelijk op aanvraag. Professioneel uitgeruste keuken. Aangepast menu dranken mogelijk. Catering mogelijk door Kasserol met of zonder bediening. Een groene parel in het hart van de stad met als hoogtepunt Het Groene dak van Antwerpen. Een uniek, innovatief en ambitieus project met buitengewoon zicht op oud Berchem! Zoekt u een professionele én originele traiteur voor uw feest of evenement?
De Waterhoek een magnifieke locatie voor babyborrel bij Sint-Truiden.
Of heeft u reeds een feestzaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een congres, seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw bezoekers zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering en traiteurservice aan. Afhankelijk van de gekozen locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenus voor kleine of grote groepen zult u zeker scoren. Alle overheerlijke menus op de zeer uitgebreide lijst zijn van de allerhoogste topkwaliteit. Check dus snel onze website voor aanvullende informatie hierover. Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw babyborrel bij Sint-Truiden een ware triomf! zaal te huur. feesten events evenementen zalen. zaal te huur. feesten events evenementen zalen. zaal te huur.
Zaal van Stad Brugge huren Stad Brugge.
Plannen openbare werken. Reglementen en verordeningen. Huisstijl en logo Stad Brugge. Onroerend goed Stad Brugge te koop of te huur. Meerjarenplan en budget. Bruges Meeting Convention Centre. Maatregelen in Brugge. Essentiële beroepen en sectoren. Info over vaccineren. Locatie en bereikbaarheid.
Hof van Reyen Uw favoriete feestzaal in Antwerpen Boechout.
Een prachtige lichtinval via hemelhoge ramen en een wondermooi uitzicht op het terras met aanpalende tuin, typeren dan weer de Or. Op de rand van Boechout Mortsel, op een kleine 10 km van hartje Antwerpen, leiden honderden oude kasseien van feestzaal Hof Van Rey.

Kontaktieren Sie Uns

Mehr Ergebnisse für feestzaal te huur zonder traiteur