feestzaal zonder traiteur
De zaal Hof ter Walle BB.
een frigo enkel voor drank. een gewone frigo met diepvriesgedeelte. glazen water en wijn, alsook bestek voor 50 personen. Onze zaal is vrij van brouwer en traiteur. Op aanvraag kunnen wij u een aantal lokale aanbieders voorstellen. Kalender word geladen.
Pardon Our Interruption.
You're' a power user moving through this website with super-human speed. You've' disabled cookies in your web browser. A third-party browser plugin, such as Ghostery or NoScript, is preventing JavaScript from running. Additional information is available in this support article.
Traiteur Vincent Landhuis Den Artois.
Landhuis Den Artois. Onze feestzaal in Geluwe. Landhuis Den Artois. Deze zaal heeft een capaciteit van 90 personen aan tafel en 150 personen staand. Bij mooi weer kan je ook gebruik maken van onze sfeervolle tuin. Er is voldoende ruimte om te parkeren. De zaal is vrij van traiteur en van dranken maar wij kunnen natuurlijk instaan voor de catering van jullie feest.
Feesten Hotel Amethist.
Vraag onze prijzen afhankelijk van de gekozen gerechten. De zaal, Toermalijn is ruim 110 m, heeft vloerverwarming en is gelegen op de gelijkvloers. Voor circa 80 pers. Deze zaal en het gelijkvloers is volledig toegankelijk voor mensen met een handicap. Zaal verhuur zonder traiteur.
Prachtige feestzaal in Gent voor een exclusief trouwfeest Salons Carlos Quinto.
Opdat alles perfect zou verlopen, kunnen jullie kiezen voor een feestzaal in Gent die een reeds gevestigde waarde vormt. Wie graag alles tot in de puntjes wil laten verlopen zonder zich zelf zorgen te moeten maken, kan beroep doen op een feestplanner. Die zorgt ervoor dat jullie trouwfeest een onvergetelijke ervaring wordt. Met een ervaren team aan medewerkers aanwezig op jullie feestlocatie kunnen jullie rekenen op een vlot verloop. Bij het huren van een trouwzaal in Gent op een mooie trouwlocatie in Gent voor jullie trouwfeest kan het ook interessant zijn in welke mate een samenwerking voorzien of mogelijk is met professionals zoals een traiteur, een geluidstechnicus, keukenpersoneel en zaalpersoneel.
De Pereboom Feestzaal Ieper West-Vlaanderen Salino.nl.
Foto's' De Pereboom Feestzaal. De Pereboom Feestzaal. Locatie Tot 130 personen Korte Meersstraat 6A, 8900 IEPER Bekijk op kaart. een intiem historisch kader voor elke gelegenheid. De ideale locatie voor diverse gelegenheden, in het historisch kader van Ieper! In de tuin bevindt zich een volledig uitgeruste zaal met professionele keuken. Deze wordt verhuurd met of zonder traiteur, met een capaciteit tot 90 zittende personen of 130 rechtstaande personen.
Een schuur als feestzaal House of Weddings.
Vrij van catering. Dansfeest tot laat. Toegankelijk voor mindervaliden. Landingsplaats voor helikopter. Landingsplaats voor luchtballon. Hof van Nassau. Auberge du Pêcheur. Hof van Eine. De Stal Wervik. Hove van Herpelgem. De Lozen Boer. La Ferme de Balingue. Feestzaal Ter Heyde. Hoeve De Blauwpoorte. Domein t Eikennest. Château de Redon. Hof ten Laere. Hof Van De Putte. Hof ten Damme. Het Goed van Gothem. Ferme de la Haillebaude. Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met inspiratie, ideeën, trends, tips en tricks en nog veel meer. Voornaam Optioneel E-mail Inschrijven. Plan je huwelijk. Inspiratie en tips. Tips en tricks. Ben jij een PRO? Corona liveblog PRO's.' 2021 House of Weddings. Welkom bij House of Weddings. Wij maken gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën op onze site voor het analyseren van het gebruik, om de inhoud te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en u te bereiken via sociale media.
zaal huren zonder consumptie Hapjes aan huis.
grieks restaurant gouda. Traiteur Catering Peer. Warm en koud buffet zekf maken. Catering aan huis. zaal huren zonder consumptie. zaal huren communiefeest. Buffet aan huis bezorgd. Traiteur aan huis. Gerechten thuis klaar maken. Hapjes thuis laten maken. zaal huren zonder consumptie.
Feestzalen in een unieke setting Feestzalen Bertembos.
Uw huwelijksfeest wordt tot in de puntjes verzorgd, zodat u zonder stress kan genieten. Niets zo leuk als je verjaardag vieren met vrienden en familie om je heen. Feestzalen Bertembos beschikt over zalen van diverse grootte, en bij zonnig weer kan u ook in onze mooie tuin terecht. Je verjaardag was nog nooit zo leuk! Bij Feestzalen Bertembos kan u niet alleen voor een huwelijk of een verjaardag terecht, maar voor elk feestje hebben we zalen ter beschikking.
Vrij van Catering SalonsPrestige.
Skip to content. Feestzaal Tea Room Prestige. Breakfast All Day. Kids Day Springkasteel. Zaalverhuur met Catering. Vrij van Catering. Trouwfeesten met Catering. Vrij van Catering. Vrij van Catering. Vrij van Catering. Onze grote en kleine zalen zijn geschikt voor verschillende feesten, zakelijke evenementen en andere gelegenheden. Naast het huren van een ruimte kunt u gebruikmaken van onze catering, maar dit is zeker niet verplicht. Wanneer u graag zelf voor het eten en drinken wilt zorgen is dat geen enkel probleem bij Salons Prestige. Huren zonder catering.
Verhuur feestzalen KFC Dessel Sport.
Dessel Sport live feed. KFC Dessel Sport. KFC Dessel Sport Events. Armand Melis Stadion. Pers / Presse. Uitslagen en rangschikking. Beloften in beeld. Voor vragen in verband met ticketing. Voor commerciële vragen. Suggesties in verband met de website of Live Feed. KFC Dessel Sport Events. Het nieuwe stadion van KFC Dessel Sport opende zijn deuren op 5 augustus 2011 voor het publiek. Het Armand Melis stadion kreeg ze'n' naam van de bezieler van dit project, ons allen bekend. Naast de voetbalwedstrijden zijn de verscheidene zalen beschikbaar om er feesten en recepties te organiseren. Er werd door de club geïnvesteerd in de uitbouw van 2 prachtige zalen en een themacafé. Die werden uitgerust met alle nodige voorzieningen om een feest vlot te laten verlopen. Zo zijn er voldoende tafels en stoelen aanwezig, is er een uitstekende geluidsinstallatie, een plasmaschermen in elke zaal, modern sanitair en een professionele keuken. Voor de mindermobielen is er een lift ter beschikking. Verhuur met traiteur. Tel: 014 37 82 50. Verhuur zonder traiteur.
Seminarzaal dichtbij Bassilly Hainaut: Salle Van 2 tot 70 gasten.
Geen verplichte catering. Vrije keuze van traiteur. Prijs in fct van het type evenement: Dag: 80 tot 120 1/2 dag: 50 tot 70 Uur: 15 tot 20. Opties van de zaal. Banket rechthoekige tafel. Opstelling in U-vorm. Localisatie Pavé d'Ath' 43, 7830 Bassilly. phone Bellen 0495220782 Vertel dat je van Find Your Place komt! Voordeel Find Your Place Profiteer dankzij Find Your Place van een UNIEK voordeel door deze zaal te boeken. Neem nu contact op met dit etablissement, zeg dat u van Find Your Place komt.: U krijgt dankzij deze code. Geef me mijn exclusieve code FYP-3452. fyp est gratuit. Hoe is het mogelijk? Zalen op onze website betalen een abonnement om zichtbaar te zijn op Find Your Place. De abonnementskosten veranderen niet, ongeacht het aantal ontvangen aanvragen. De korting die u wordt aangeboden is dus een echt geschenk! We werken ZONDER COMMISSIE.

Kontaktieren Sie Uns

Suche nach feestzaal zonder traiteur