feestzaal zonder traiteur
Feesten Hotel Amethist.
Vraag onze prijzen afhankelijk van de gekozen gerechten. De zaal, Toermalijn is ruim 110 m, heeft vloerverwarming en is gelegen op de gelijkvloers. Voor circa 80 pers. Deze zaal en het gelijkvloers is volledig toegankelijk voor mensen met een handicap. Zaal verhuur zonder traiteur.
Salons Mantovani.
Comfort, ruimte en de ideale ligging maken van deze locatie de ideale plaats voor uw bedrijf of vereniging. Wenst u liever uw festiviteit bij uw thuis, in uw bedrijf of op een andere specifieke locatie? Dan staat Salons Mantovani catering paraat.
t Pelterke KLEINE FEESTZAAL.
Bij de feestzaal hoort ook een industriële keuken met afwasmachine, steamer, 8 gaspitten, braadplaat en een dubbele frietketel. Het nodige keukengerief is eveneens voorzien. Alle materialen zoals kookpotten en kookgerief is aanwezig. Tevens is er voor meer dan voldoende mensen servies en bestek voorzien. Keukenhanddoeken dient u echter zelf mee te brengen.
Een schuur als feestzaal House of Weddings.
Een schuur als feestzaal. Beeld je in: een unieke schuur als feestzaal, met veel houtelementen, fonkelende lichtjes die boven jullie zweven en lange tafels waar jij en je gasten gezellig tafelen. Een schuur hult je huwelijk ongetwijfeld in een barn wedding atmosfeer.
Souplex Deinze Feestzaal Receptie Seminarie Eventement.
Souplex is dé locatie! Het vernieuwde Souplex stort zich niet zomaar in een wild avontuur. De ploeg achter dit project bouwt op de jarenlange ervaring van Teamadventure en Kids Adventure. Twee dynamische ondernemingen die belangrijk vinden wat Souplex belangrijk vindt: uw plezier en comfort! In stijl zonder zorgen. Souplex is dé plek voor uw feest. Voor elk feest trouwens: een stevige verjaardagsfuif, een gezellig etentje onder vrienden of een stijlvol huwelijk. Voor de feestzaal maken we offertes op maat. U kookt zelf? U brengt een traiteur mee? U wil dat wij alles voor u doen? Comfortabel op maat. Souplex is dé plek voor uw receptie. Een reunie met dertig klasgenoten of een nieuwjaarsreceptie voor 200 collegas? Dankzij onze flexibele zaal zorgen we ervoor dat het altijd gezellig is. Zorgen wij voor de bediening of doet u dat zelf? Alles is bespreekbaar. Souplex is dé plek voor uw vergadering of seminarie. De zaal is uitgerust met een professionele klankinstallatie, er is een scherm met projector, en u kan probleemloos uw tablet of computer aansluiten om uw presentaties te tonen.
Feestzalen in een unieke setting Feestzalen Bertembos.
Uw huwelijksfeest wordt tot in de puntjes verzorgd, zodat u zonder stress kan genieten. Niets zo leuk als je verjaardag vieren met vrienden en familie om je heen. Feestzalen Bertembos beschikt over zalen van diverse grootte, en bij zonnig weer kan u ook in onze mooie tuin terecht. Je verjaardag was nog nooit zo leuk! Bij Feestzalen Bertembos kan u niet alleen voor een huwelijk of een verjaardag terecht, maar voor elk feestje hebben we zalen ter beschikking.
Vrij van Catering SalonsPrestige.
Skip to content. Feestzaal Tea Room Prestige. Breakfast All Day. Kids Day Springkasteel. Zaalverhuur met Catering. Vrij van Catering. Trouwfeesten met Catering. Vrij van Catering. Vrij van Catering. Vrij van Catering. Onze grote en kleine zalen zijn geschikt voor verschillende feesten, zakelijke evenementen en andere gelegenheden. Naast het huren van een ruimte kunt u gebruikmaken van onze catering, maar dit is zeker niet verplicht. Wanneer u graag zelf voor het eten en drinken wilt zorgen is dat geen enkel probleem bij Salons Prestige. Huren zonder catering.
Feestzalen Oost-Vlaanderen Gasthof De Zevensterre.
Onze mooie feestzaal in Oost-Vlaanderen uitstekend voor een huwelijksfeest, Wedding party, verjaardagsfeest, jubileum, babyborrel, pensioenfeest, communiefeest of lentefeest is gelegen in de regio Gent te Laarne. Wij verzorgen feesten catering voor voornamelijk klanten uit Laarne, Kalken, Lochristi, Beervelde, Zaffelare, Lokeren, Wetteren, Massemen, Serskamp, Berlare, Overmere, Heusden, Destelbergen, Ledeberg, Sint-Amandsberg, Gent, Melle, Merelbeke en Gentbrugge.
Seminarzaal dichtbij Bassilly Hainaut: Salle Van 2 tot 70 gasten.
Geen verplichte catering. Vrije keuze van traiteur. Prijs in fct van het type evenement: Dag: 80 tot 120 1/2 dag: 50 tot 70 Uur: 15 tot 20. Opties van de zaal. Banket rechthoekige tafel. Opstelling in U-vorm. Localisatie Pavé d'Ath' 43, 7830 Bassilly. phone Bellen 0495220782 Vertel dat je van Find Your Place komt! Voordeel Find Your Place Profiteer dankzij Find Your Place van een UNIEK voordeel door deze zaal te boeken. Neem nu contact op met dit etablissement, zeg dat u van Find Your Place komt.: U krijgt dankzij deze code. Geef me mijn exclusieve code FYP-3452. fyp est gratuit. Hoe is het mogelijk? Zalen op onze website betalen een abonnement om zichtbaar te zijn op Find Your Place. De abonnementskosten veranderen niet, ongeacht het aantal ontvangen aanvragen. De korting die u wordt aangeboden is dus een echt geschenk! We werken ZONDER COMMISSIE.
Zaalzoeker Stad Genk.
Je bespreekt dit best rechtstreeks met de uitbater. Beschikbare zalen in Genk. ACLI LIMBURG I Carbonari toegankelijk voor personen met een beperking. AFI Winterslag Papa Cervi toegankelijk voor personen met een beperking. Alternatief vzw toegankelijk voor personen met een beperking. Anatolia Zaal met commerciële inslag. Arcade Alpha en Beta hal toegankelijk voor personen met een beperking. Balance danszaal toegankelijk voor personen met een beperking. Balance Gymhal toegankelijk voor personen met een beperking. Balance vechtsportzaal toegankelijk voor personen met een beperking. Bibliotheek De Ontdekking/Het Portaal toegankelijk voor personen met een beperking. BRUNCHIE Zaal met commerciële inslag. Buitensportterreinen SportinGenk Park toegankelijk voor personen met een beperking. Buurthuis Passerel toegankelijk voor personen met een beperking. Buurthuis Sledderlo toegankelijk voor personen met een beperking. Cars GD PARO toegankelijk voor personen met een beperking. Casa Papa Giovanni. Casino Modern Schouwburg/Cafetaria/Tentoonstellingsruimte toegankelijk voor personen met een beperking. C-mine diverse huurfaciliteiten toegankelijk voor personen met een beperking. Cosmodrome Kattevennen toegankelijk voor personen met een beperking. De Crypte Ontmoetingscentrum toegankelijk voor personen met een beperking. De Flèèketaer Feestzaal toegankelijk voor personen met een beperking.
t Scheldeschuurke.
Daar waar de Schelde en de vaart Kortrijk-Bossuit in elkaar vloeien, in een oase van groen en rust, ligt feestzaal t Scheldeschuurke. Zij bieden u een culinaire feestmaaltijd voor elke gelegenheid in een prachtig decor, of staan in voor de volledige verzorging van drank en catering voor uw feest.
Verhuur feestzalen KFC Dessel Sport.
Zo zijn er voldoende tafels en stoelen aanwezig, is er een uitstekende geluidsinstallatie, een plasmaschermen in elke zaal, modern sanitair en een professionele keuken. Voor de mindermobielen is er een lift ter beschikking. Verhuur met traiteur. Tel: 014 37 82 50. Verhuur zonder traiteur.

Kontaktieren Sie Uns

Suche nach feestzaal zonder traiteur