restaurant antwerpen
Startpagina Lunch Lounge Het Gebaar.
Hongerig naar kennis vloog de jonge banketbakker tientallen keren naar Spanje om bij geestesgenoten zoals Albert Adrià van gedachten te wisselen. Als uitstekende chef-patissier ontwikkelde hij naast een sterk zoet oeuvre met de jaren ook een fijnzinnig en technisch hoogstaand hartig repertoire.
Antwerpen Restaurants Be-Gusto.
Gå nord Wereldkeuken met Noord aroma Online Reserveren Hardenvoort 5, 2060 Antwerpen 0032 468 41 42 43 www.ganord.be Chef: Timothy Tynes Antwerpen Noord heeft er sinds begin dit jaar een nieuwe hotspot bij. Restaurant Gå nord aan het Park Spoor Noord is een project van horecaondernemers Sven Wille en Nicolaj Kovdal. Met de Deense vertaling van. Category BE-Antwerpen, Be-Gusto, Be-Out: België, Gastronomie, Restaurants Tags Antwerpen restaurants, Ga nord, online reserveren, park spoor noord, Sven Wille, Timothy Tynes. Dim Dining Antwerpen. Posted by begusto on June 12, 2017 Leave a Comment. DIM Dining Much more than Sushi! Online Reserveren Vrijdagmarkt 7, 2000 Antwerpen 0032 3 226 26 70 www.dimdining.be Chef: Dimitri Proost Terwijl de meeste leeftijdsgenoten nog lustig freewheelen lijkt chef Dimitri Proost al een gevestigde waard. In no time zette hij Dim in de Leeuwenstraat op de kaart van Antwerpen.
Restaurant Tot Straks in Merksem, Antwerpen.
Concert in het Sportpaleis? Gaat u naar een evenement in het Sportpaleis of de Lotto Arena en zoekt u een restaurant in de omgeving? Kom dan culinair genieten bij restaurant Tot Straks, we zijn vlakbij het Sportpaleis gelegen op 5 minuten wandelafstand.
I Famosi RESTAURANT.
Welkom bij restaurant I Famosi Antwerpen. I Famosi @ casa vostra. I Famosi bij uw Thuis. Bezorging aan huis mogelijk! Elke dag tussen 17h en 20h tot nader bericht. Steun ons de komende periode. Geef uw bestelling via de bestelknop.
Restaurant Antwerpen, dit zijn dé leuke restaurants.
De beste pizzeria van Antwerpen vind je in de Zurenborgwijk. Orso is klein reserveren dus, maar je zit er wel heel gezellig. Je bestelt er goeie antipasti, heerlijke houtovenpizzas met originele toppings met pompoen, bospaddenstoelen, biogeitenkaas en salie bijvoorbeeld en een flesje wijn uit hun eigen wijngaard in Italië. Na het eten kun je nog lekker doorzakken bij café Walvis dat vlakbij ligt. Restaurant Orso, Grote Beerstraat 46, Antwerpen. De beste restaurants van Utrecht. Aan jou de keuze: reserveren in hun restaurant en keuze uit een fan-tas-tisch seizoensgebonden menu of zomaar aanschuiven in hun walk-in bar voor een lekker glaasje wijn of een aangepast speciaalbiertje en kleine à la carte gerechtjes van hun restaurantmenu. Je vindt Veranda waarvan het interieur onder handen genomen werd door het Antwerps architectenduo Going East in de oude slachthuisbuurt van Antwerpen Noord. Restaurant Veranda, Lange Lobroekstraat 34, Antwerpen.
Bistrot Benoit Bistrot D'autrefois' Antwerpen.
Kaart 3 gangen Menu Benoit 39. Bistrot Dautrefois Antwerpen. Onze feestfolder is er! Bert de Bois, eigenaar van Bistrot Benoit, werkt samen met drie horeca toppers Toon de Bock, Nicolas Boehlen en Michel Colson en ze hebben samen een mooi eindejaars assortiment samengesteld.
BISTRO JACOB.
Uw Bistro Jacob team. Restaurant Jacob bestaat al sinds 2009, maar is nog een underdog in het hippe restaurantgebeuren. De zaak heeft een mooi, strak interieur met geïnspireerde barokelementen en is gesitueerd in hartje Antwerpen op de Sint-Jacobsmarkt vlakbij de grote winkelstraat Meir. U kunt er terecht voor een snelle of uitgebreide lunch en savonds voor een leuk diner. Wat Restaurant Jacob een speciaal tintje geeft is dat ondanks de centraal gelegenheid, het nog steeds wat afgelegen is van de grote drukte op de Keyserlei, hierdoor bent u bijna helemaal verzekerd van een topservice van het begin tot het einde.
Hotspot: 11 x hippe en lekkere restaurants in Antwerpen.
A post shared by Davy Schellemans @veranda_antwerp on May 27, 2017 at 910am: PDT. In de opgewaardeerde oude slachthuisbuurt in Antwerpen Noord ligt het industrieel gezellige, maar upscale restaurantconcept van Davy Schellemans. De chef werkt uitsluitend met seizoensgebonden en lokale producten én met een vast menu al dan niet met aangepaste wijnen. Wie het liever op een iets meer casual wine dine-ervaring houdt, kan op een verloren avond zonder reserveren een plekje proberen te bemachtigen in het walk-in gedeelte van de stek: ook daar kan je genieten van een volledig menu zo je wil, maar à la carte een keuze maken uit één of meerdere gerechtjes op de kaart is er ook een optie. Hoogstaande gastronomie, maar dan in een toegankelijk en modern urban jasje. Veranda, Lange Lobroekstraat 34, 2060 Antwerpen. Streetfood is waar foodies vandaag naar op zoek zijn. In Antwerpen vind je verschillende restaurants die dit aanbieden, BÚN is één daarvan. Hun specialiteit is Vietnamees streetfood met loempias, noedels en andere verse producten. Huibrecht Berends, vroeger chef bij Pure C, en Hao Truong bundelen hun vakmanschap in dit lekkere restaurant in Antwerpen.
Surinaams restaurant Antwerpen Evitas Eethuis: bami, roti, nasi.
uw Surinaams restaurant in Antwerpen. U bent op zoek naar een Surinaams restaurant in Antwerpen? Of u wilt graag wat nieuwe gerechten leren ontdekken? Dan bent u bij Evitas Eethuis aan het juiste adres. U kunt er genieten in een gastvrij en familiaal kader van authentieke maaltijden.
EL SABOR: Spaans restaurant Antwerpen, t Eilandje Spaanse, Galicische keuken Antwerpen.
Samen met haar zoon en man zorgt Elsa voor een zuiders welkom in hun Spaans restaurant in de buurt van t Eilandje en centrum Antwerpen, met een glaasje witte ribeirowijn en tapas, nog warm uit de keuken. Hier kom je terug voor de mooi gepresenteerde bordjes en de warme sfeer!
Antwerpen MICHELIN Restaurants de MICHELIN Gids België. MICHELIN Gids de officiële website.
Visa kredietkaart 45. 1-20 van 45 restaurants. m MICHELIN Gids Belgium. The Butcher's' son. Traditionele keuken, Traditionele keuken. m MICHELIN Gids Belgium. MICHELIN Gids Belgium. Het Nieuwe Palinghuis. Vis en zeevruchten. MICHELIN Gids Belgium. MICHELIN Gids Belgium. Vis en zeevruchten. MICHELIN Gids Belgium. MICHELIN Gids Belgium. m MICHELIN Gids Belgium. Bistrot du Nord. Het beste van de MICHELIN Gids per e-mail. U verneemt als eerste onze beste adressen, aanbiedingen, lifestyle en evenementen bij u in de buurt.
Restaurant Huis De Colvenier Restaurant Antwerpen.
in ons restaurant in Antwerpen. TAKE AWAY MENU. 320477 23 26 50. Deze 3 Troeven maken van jouw diner een unieke Belevenis. BEZOEK DE OPEN KEUKEN. De Chef begeleidt je naar zijn open keuken waar iedereen welkom is om even in de potten te kijken. Een smaakvolle kabeljauw. APERITIEVEN IN WIJNKELDERS. Via de open keuken daal je af naar de majestueuze wijnkelders met ruim 20.000 flessen wijn. Verdwaal er in een ondergronds labyrint van gangen en nisjes. EXQUIS EN LANG DINEREN. Eet je liefst in een zuiderse logiasfeer versierd met sierlijke fresco's' of tussen het eeuwige groen van de wintertuin? Nieuw: Luxueus overnachten in ons 4-sterrenhotel? Ontdek het hotel. Huis De Colvenier verrast zijn gasten dagelijks met een gastronomisch menu op basis van marktverse producten. Meer dan alleen een heerlijk diner bezorgen wij u een buitengewone belevenis! Reserveer nu uw 3-4-5-6 of 7 gangenmenu. voordeelmenu a la carte dineren. Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Kontaktieren Sie Uns

Ergebnisse für restaurant antwerpen