te huur feestzaal
Bardekenhof Gezellige feestzaal te huur Oostende.
Geen verplichte afname bij traiteur of drankleverancier, u kiest zelf uw partners bij onze feestzaal, eigen catering is dus zeker mogelijk. Met de auto: Onze zaal bevindt zich op 5 minuten van de afrit 5A Gistel richting Oostende en op 10 minuten van het strand van Oostende, richting Gistel.
Zaalverhuur Elsene.
Organisatie van recepties. Verhuur van sportvelden. Zalen van de dienst Cultuur. Kapel van Boondaal. Polyvalente zaal Mercelis. Zalen van het huis van solidariteit. Zalen van het Wijkhuis Malibran. Gemeente Elsene Elsensesteenweg 168 1050 Brussel. Alle rechten voorbehouden Copyright 2014 Wettelijke vermeldingen.
Zaalverhuur Stad Mechelen.
Zoek je een ruimte om met jouw vereniging iets te organiseren? Plan je een activiteit? Voor bepaalde doelgroepen is het gebruik van alle zalen gratis o.a. voor buurt en straat comités en Mechelse scholen in het kader van hun werking. Verenigingen die lid zijn van een stedelijke adviesraad huren de zalen aan een gunstig tarief.
Zalen.be Alle feestzalen en andere zalen van Vlaanderen op één site. Bijna 1000 geregistreerde zalen.
Zoeken op provincie, via de kaart, via evenement en op woorden. Alle feestzalen van Vlaanderen verzameld en makkelijk te doorzoeken. Bekijk de zalen per categorie. Je kan ook zoeken via. Doopfeest / Baby borrel. Zalen in de kijker. Wij verzorgen uw feest van 25 tot 235 personen. De feest en receptiezalen zijn met. Restaurant Feestzalen Tybeert. Achter ons gezellig binnenterras vindt u onze kleine verborgen oase: de feestzaal.
Basisschool Zaal te huur.
Zaal te huur. ZAAL TE HUUR. Verenigingen en particulieren kunnen onze refter/zaal en/of keuken huren voor feestjes, sportactiviteiten, beurzen, vergaderingen., Als je klikt op kalender" zaalverhuur" kan je zien welke dagen/uren nog vrij zijn. Opgelet: op een schoolvrijdag is de zaal pas beschikbaar vanaf 19u.
Verhuur feestzaal t Hoefijzer Gemeente Herzele.
Opgelet: op dit moment wordt feestzaal t Hoefijzer gerenoveerd. Het is dus niet mogelijk om de feestzaal te huren. De feestzaal zal ten vroegste begin oktober 2020 opnieuw ter beschikking gesteld worden. In het kader van het relanceplan gelden t.e.m. 31 december 2020 de volgende maatregelen: bedrijven die deze infrastructuur willen huren voor bedrijfsgerelateerde activiteiten krijgen 50 % korting, erkende Herzeelse verenigingen krijgen een extra korting van 50 %.
Verhuur Feestzaal Mechelen Eventonline.
Offerte aanvragen Verder lezen. Zeer apparte feestzaal Le CirQ. Offerte aanvragen Verder lezen. Contact en offerteformulier. Deze aanvraag wordt rechtstreeks naar de aanbieder gestuurd. Naam en voornaam. Vul deze korte survey in en maak kans op 2 cinematickets! Hebt u 5 minuutjes tijd? Beantwoord dan deze 5 korte vragen over uw ervaring op Eventonline.be. U maakt kans op 2 cinematickets voor een Kinepolis in uw buurt. Wat is uw rol? PR, marketing of communicatieverantwoordelijke Bedrijfsleider Andere professional, namelijk: Ik ben hier niet om professionele redenen. Wat zoekt u op Eventonline? Een eventlocatie Een eventpartner catering, fotografie, verhuur, Een event agency Inspiratie voor een event Andere, namelijk.: Vindt u wat u zoekt? Ja, helemaal Ja, grotendeels Nee, niet voldoende Nee, helemaal niet. Hebt u ooit al een boeking gedaan via Eventonline? Ja, namelijk: Nee, ik heb deze optie nog niet nodig gehad Nee, ik boek liever rechtstreeks. Is er iets dat u zou veranderen aan deze website? Wil u graag kans maken op 2 cinematickets voor een Kinepolis in uw buurt? Vul dan uw e-mailadres in. We gebruiken het enkel om u te laten weten of u gewonnen hebt.
La Luna, verhuur van zaal voor priv feesten of bedrijfsfeesten.
ZOMERHUISJE TE HUUR! CADEAUBON DE KAMERS DE OMGEVING FOTOGALLERIJ PRIJZEN ROUTEBESCHRIJVING LINKS CONTACT EN RESERVATIES Verhuur feestzaal. Verhuur van zaal voor privfeesten of bedrijfsfeesten. Op zoek naar een geschikte ruimte voor uw seminarie, bedrijfsfeest, event of communiefeest? Les Secrets de la Vie biedt u voortaan ook haar eigen feestzaal aan, geschikt voor 80 zittend of 100 personen walking dinner, receptie.
Een zaal huren Stad Sint-Niklaas. bestuur. cultuur. documenten. fiets. geld. gezondheidszorg. leren. mobiliteit. natuur. opvang. veiligheid. waarschuwing. werken. werkenopafspraak. wonen.
Zelf een evenement organiseren. Een zaal huren. Een zaal huren. Social media sharing. Zoek je een zaal voor je vereniging? Wil je een vergadering, vorming, tentoonstelling, workshop of lezing organiseren? Wij stellen een uitgebreide infrastructuur ter beschikking voor de organisatie van allerhande activiteiten.
Zalen niet van de gemeente Gemeente Meise.
Zelf iets organiseren. Zalen te huur. Zalen niet van de gemeente. Zalen niet van de gemeente. Dienstencentrum De Spil. Godshuisstraat 33, 1861 Meise. Verenigingen en particulieren kunnen de cafetaria en/of de vergaderzaal van De Spil huren voor educatieve, sportieve of bepaalde andere activiteiten.
Verhuur zaal.
Onze feestzaal en bar bieden heel wat mogelijkheden voor de organisatie van je feest, seminarie, opleiding of vergaderingen. De vergaderzaal op het 2de verdiep biedt ruimte voor vergaderingen tot 16 personen. KRB is ideaal gelegen net buiten het stadscentrum van Brugge en beschikt over een ruime parking. De grote zonneterras is perfect te gebruiken voor de organisatie van barbecues of recepties. De keuken kan gebruikt worden door de organisatoren van het feest. De uitbaters van KRB staan ter beschikking voor meer informatie en zullen je helpen om er een perfecte organisatie van te maken. Meer info nodig of je wil reserveren? Neem contact op met feestzaal@krbrugge.be of telefonisch: 0496/72 02 50 Katleen of 0468/22 43 69 Philippe. Een vraag of graag vrijblijvende informatie? Trainingsstages Training camps Hébergement Sportif. Huur één van onze unieke zalen voor uw feest, evenement of vergadering.
Feestzaal huren in Edegem, Mortsel, Wilrijk De Schrans.
Een feestzaal huren voor uw babyborrel, familiefeest of ander feest? Boek uw feestzaal bij De Schrans! Bel ons nu. Feestzaal huren in Edegem. Boek een feestzaal bij voor al uw feestelijkheden De Schrans in Edegem. Een babyborrel, verjaardagsfeest, huwelijksfeest of familiefeest in de buurt van Mortsel of Wilrijk: elke gelegenheid is goed om een feestzaal te huren bij De Schrans in Edegem.

Kontaktieren Sie Uns

Suche nach te huur feestzaal